AĞASAR KIZI SABRİYE 2.DEFA DÜNYA ŞAMPİYONU

AĞASAR KIZI SABRİYE 2.DEFA DÜNYA ŞAMPİYONU
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
29 Ağustos 2020 Cumartesi 22:49

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Adı Soyadı: Sabriye Şengül, Doğum Tarihi: 5 Eylül 1988, 32 yaşında, Nereli: Trabzon, Kilosu: 55 kg, Boyu: 169 cm

SABRİYE ŞENGÜL'ÜN BİYOGRAFİSİ

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor."

Survivor sonrası yeni madalyalar...

Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Sabriye Şengül şampiyon oldu.

Avusturya Vienna'da yapılan Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Sabriye Şengül, Avusturyalı rakibi Christin Fedller'i yenerek 2'inci kez Dünya şampiyonu oldu...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.