Ağasarlı Çepniler Soydaşlarına Yardıma Geldiler

Ağasarlı Çepniler Soydaşlarına Yardıma Geldiler
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
25 Ağustos 2020 Salı 22:30

Trabzon Şalpazarılı ağırlıklı olan kurtarma ekibi Geçtiğimiz günlerde Giresun’da yaşanan sel felaketinin ardından Bölgede kaybolanları arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Arama Kurtarma ekibi, Giresun’da ve ilçelerinde yaşanan sel felaketi sonrası arama kurtarma çalışmalarına katıldılar.Gönüllü Tuzla Kent Konseyi Arama kurtarma grubunda bulunan toplam 10 kişinin 8 tanesi Şalpazarılı olması bizleri ayrıca gururlandırdı. 

Giresun ve İlçelerindeki kayıpları arama yapan Çepni ağırlıklı arama kurtarma ekibi adına bir konuşma yapan Fatih Muhcu bizler İstanbul Tuzla Belediyesinde görev yapan bir ekibiz yurdumuzu her hangi bir yerinde yaşana acı olaylara müdahale için geliyoruz b burada organize edilen çalışma alanlarına dağılıyoruz. Kurtarma sırasında belki canlı kurtarma yapamadık ancak yied kayıp olanları bularak yetkililere teslim edilince içimiz bir buruk sevinç yaşıyor. Umarım bu gibi felaketler daha yaşanmaz dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.