MİNİK GÖKÇE CENNET KUŞU OLDU

TRABZON; Tonya Orta Mahalle sakinleri Bektaşoğlulları'ndan Salih Bektaş'ın kızı Özlem Bektaş Arıcan Ordu Gürgentepe de Engin Arıcan çiftinin  5 yaşındaki kızı Gökçe Arıcan hayata gözlerini yumdu.

MİNİK GÖKÇE CENNET KUŞU OLDU
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
20 Mart 2020 Cuma 00:04

Birkaç gün önce yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen minik Gökçe'nin önceki gün aniden fenalaşarak yeniden hastaneye kaldırıldığı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.


Tonya Orta Mahalleden Bektaşoğlullarından Salih Bektaşın kızı Özlem Bektaş Arıcan'ın 5 yaşındaki kızı Gökçe Arıcan hayata gözlerini yumdu. Bugün Ordunun Gürgentepe İlçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen Gökçe Arıcanın küçük yaşta ölümü ailesini yasa boğdu.

Cenaze töreninde evlat acısı ile yıkılan annesi Özlem Bektaş Arıcan ile babası Engin Arıcanın ayakta durmakta zorlandığı belirtildi.Özlem-Engin Arıcan ailesinin Gökçe ile birlikte 2,5 yaşında bir erkek çocuğu bulunuyor.Arıcan çiftinin iki kardeşle beraber çektirdikleri foto kaldı geriye.

Kaynak;tonyaın sözü net
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.