Tonya Tereyağı, İzmiks ve Zere Yayla Festivali İptal

Tonya Tereyağı, İzmiks ve Zere Yayla Festivali İptal
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
25 Ağustos 2020 Salı 22:24

Her yıl Ağustos ayı içerisinde yapılan Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali ile birlikte Zere ve İzmiks şenlikleri gelecek seneye yapılacağı bildirildi.

Her yıl büyük bir coşku ile yapılan şenlikler Covid-19 nedeniyle halkın sağlığı ön planda tutularak ertelendiği ifade edildi.

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel “Bölgemizin önemli festivallerinden biri olan ve 19.su yapılacak olan Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali ile birlikte Zere Yaylası ve İzmiks şenliğimizi halkımızın sağlığını ön planda tutarak gelecek yıla erteledik. Şenlik geleneğimiz baki kalmak suretiyle bu yıl şenliklerimizin yapılmasını uygun bulmadık.” dedi.

Tüm dünyaya yayılan ve insan sağlığını tehdit eden koronavirüs salgını, şenlikleri olumsuz yönde etkilediği gerekçesi ile her yıl binlerce kişinin katıldığı şenlikler bu yıl Covit-19 pandemisi dolayısıyla yapılamayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.