GEÇMİŞ OLSUN TEMAD BAŞKANI ERDOĞAN USTA

GEÇMİŞ OLSUN TEMAD BAŞKANI ERDOĞAN USTA
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
18 Ocak 2021 Pazartesi 21:05

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı üzümözü mahallesi sakinlerinden merhum Köy Hizmetleri Şefi Veysel Usta’nın emekli Astsubay oğlu Trabzon da faaliyetlerine devam eden kısa adı TEMAD olan  Türkiye Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı Erdoğan Usta  kalp krizi geçirdi.

Evinde rahatsızlanması sonucunda ailesi ile beraber Trabzon Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesine geçtiğimiz Cuma Günü müracaat etmesin ardından burada yapılan tetikler sonrasında Kalp rahatsızlı olduğu anlaşılır ve vakit geçirilmeden müdahale yapılarak Kalp damarlarından bir tanesine stent takılarak  iki gün yoğun bakımda kalmasın akabinde bu gün itibariyle servise alınmıştır. TEMAD Başkanı Erdoğan Usta’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

2017-2020 Türkiye Emekli Astsubaylar Trabzon İl Başkanı olan (Emekli K.K.K. Ord. Tek. Kd. Bçvş. 1984/428) Mayıs 1964 Trabzon doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Trabzon merkezde tamamlayan Erdoğan Usta 1984 yılında K.K.K. Ordonat Astsubay Sınıf Okulundan Teknisyen Astsubay Çavuş olarak mezun olmuş ve K.K.K.’da göreve başlamıştır.
K.K.K’nın çeşitli bölge/yerlerinde görev yapan Erdoğan Usta en son Zırhlı Birlikler Okulu Eğitim Tümen İstihkam Savaş Bölüğü Etimesgut/ANKARA birliğinden emekli olmuştur.
Trabzon TEMAD il Şubesine Mart 2015 yılında üye olmuş devamında 30 Nisan 2017 tarihinde de Olağan Genel Kurur kararı ile Başkanlığa seçilmiştir.
Trabzon TEMAD iL Başkanı Erdoğan Usta  evli ve iki kız babasıdır.  Halen Ortahisar/TARBZON’da yaşamaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.