Kurt Amasya'nın İlk Kadın Şoförünü İşe Başlattı''

Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Amasya İl Müdürü Ahmet Kurt, bir ilki gerçekleştirerek Amasya'nın ilk kadın şoförünü işe başlattı.

Kurt Amasya'nın İlk Kadın Şoförünü İşe Başlattı''
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
16 Ocak 2021 Cumartesi 21:11

Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Amasya İl Müdürü Ahmet Kurt, bir ilki gerçekleştirerek Amasya'nın ilk kadın şoförünü işe başlattı. Tonya Eski Belediye Başkanı ve Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Amasya İl Müdürü Ahmet Kurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "kadın istihdamını artırın" talimatı gereği bir ilki gerçekleştirerek Amasya'nın ilk kadın şoförünü işe başlattı. Müdür Ahmet Kurt, Hayırlı olsun Melahat (Ebru) abla...

Amasya’da kamu kurumlarında bir ilki gerçekleştirerek kadın şoför istihdam ettiklerini belirten İl Müdürümüz Ahmet Kurt “Sayın Cumhurbaşkanımızın kadın istihdamını önemsediğini, kadın istihdamının artırılmasına yönelik talimatların olduğunu hepimiz biliyoruz. Bakanımız da bu konuda hassasiyeti var. Bende Amasya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak bu talimatı yerine getirme sorumluğu ile hareket ettim ve Amasya’da bir bayan şoför arkadaşımızı istihdam ettik. Kendisini kadın hizmetleri biriminin şoförü olarak göreve başlattık. Hem kadınlarla yakın diyalog kurmada kendisinden yararlanacağız. Hem de Amasya halkına bir mesaj vermiş oluyoruz. Bizim kadınımız kurtuluş savaşı mücadelesini vermiş oradan galip çıkmış Kara Fatmalarıyla, Nene Hatunlarıyla önemli başarılar elde etmişlerdir. Böyle başarılı kadınlarımız için muhakkak bu işler onlar için hafif kalır. Yeter ki siz kadınlarımıza fırsat verin. Bu fırsat doğmuşken bizlerde arkadaşımıza bu fırsatı verdik. Böylece Amasya’mıza da kadın istihdamı konusunda bir mesaj vermiş olduk. İnşallah umuyoruz ki mesajımız yerine ulaşmış olur’ dedi.

Haber Kaynağı;Vakfıkebir Gazete


Etiketler; #Ahmet Kurt
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.