SMA Hastası Demir Ali’ye Umut Dükkanında Buluşalım

Trabzon’ da yaşayan yakınları tarafından SMA hastası Demir Ali Bayraktar’a destek olmak adına Trabzon’da umut dükkânı açıldı

SMA Hastası Demir Ali’ye  Umut Dükkanında Buluşalım
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
31 Ekim 2020 Cumartesi 22:54

Trabzon’ da yaşayan yakınları tarafından SMA hastası Demir Ali Bayraktar’a destek olmak adına Trabzon’da umut dükkânı açıldıOrdu’da yaşayan Trabzon Şalpazarılı ailenin 17 aylık oğlu Demir Ali’ye yaklaşık 8 ay önce SMA tıp 1 tanısı konuldu.Minik Demir Ali’nin sağlığına kavuşması için ABD gen tedavisi alması gerekiyor.2.1 Euro ücreti olan tedaviyi karşılamayan Bayraktar ailesi oğulları için yardım kampanyası başlattı. Demir Âli’nin tedavisi için tüm imkânları seferber eden aile ”@Behopefordemirali”adiyla instagram hesabı üzerinden yardım kampanyası ve detayları paylaşıyor.

Destek için Yardım Kampanyası adı altında açılan Umut Dükkanında alış veriş düzenleniyor.31 Ekim 2020 Cumartesi günü saat;08.00 Trabzon’da düzenlenen etkinlikle minik Demir Ali’nin tedavisine destek olunmaya çalışılacak.31 Ekim 2020 Cumartesi günü başlayacak olan Demir Ali’ye umut ol kampanyası uzun süre devam etmesi bekleniyor.

ADRES:ESKİ ORTAHİSAR KAYMAKAMLIK GİRİŞİ KARŞISI UZUN SOKAK TRABZON

Haber Kaynağı;Şalpazarı Sis Dağı Gündem

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.