TEMAD SEL ŞEHİTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI ZİYARETİNDE BULUNDU

TEMAD SEL ŞEHİTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI ZİYARETİNDE BULUNDU
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
03 Eylül 2020 Perşembe 00:06

Giresun ve ilçelerinde 22 Ağustos 2020  tarihinde  etkili olan şiddetli yağışlar sonrası 5'i jandarma ve biri iş makinesi operatörü olmak üzere 6 kişinin Tirebolu Doğankent karayolunda menfezin çökmesi sonucu dereye düşerek kayboldukları bölgede yapılan arama çalışmaları sırasında 4 uzman çavuşun cansız bedenine ulaşılmış ve 1 uzman çavuş ve iş makinesi operatörünün aranmasına bütün arama kurtarma ekipleri aralıksız devam ediyor.

Trabzon Emekli Astsubaylar Derneği kısa adı TEMAD olan   Başkan Erdoğan Usta Başkanlığında, Başkan Yardımcısı Mehmet Can ve yönetim kurulu üyelerinden Ayhan Sağlam, Ahmet Genç tarafından Tirebolu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kd.Bş.çvş Hamdi Yılmaz ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Uzm. Çvş Sinan Gök’ü ziyaret ederek yaşana sel kazasında çöken menfez sonunda şehit olan askerlerimiz adına baş sağlı ziyaretin de bulundu. TEMAD Başkanı ve Başkan yardımcılarıyla beraber üyeler de Tirebolu Jandarma komutanından Jandarma Astsubay Kd.Bş.çvş Hamdi Yılmaz’dan arama kurtarma çalışması hakkında bilgiler aldı.

Emekli Astsubay Can Geçmişe Yolculuk Yaptı

TEMAD tarafından Tirebolu Jandarmaya baş sağlığı ziyaretinde bulunanların arasında TEMAD Başkan yardımcısı olarak görev yapan  Mehmet Can 5 yıl 4 ay Tirebolu Jandarma da görevde kaldığında İlçede yaptığı çalışmaları mevcut komutanla hasbıhal ederek paylaştı.

                                                                                         

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.