Bakan Kurum Vakfıkebir’de Bir Dizi İncelemeler Yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Vakfıkebir’de yapımı devam eden Ekmek Temalı Millet Bahçesi Projesinde incelemeler yaptı.

Bakan Kurum Vakfıkebir’de  Bir Dizi İncelemeler Yaptı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
12 Haziran 2020 Cuma 20:19

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Vakfıkebir’de yapımı devam eden Ekmek Temalı Millet Bahçesi Projesinde incelemeler yaptı.

Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’dan projenin ayrıntıları ile ilgili bilgiler alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum özellikle Vakfıkebir Ekmeği ile alakalı yapılacak olan kısımlarla ilgili talimatlar verdi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Bakanımıza, Bakan Murat Kurum’a üzerine adı yazılı Vakfıkebir Ekmeği ve bir hediye takdim etti. Başkan Muhammet Balta “Tamamlandığında ilçemizin sosyal yaşamına büyük katkılar yapacak olan Ekmek Temalı Millet Bahçesi Projemizin ilçemize yapılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ilçem adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Vakfıkebir ziyareti sırasında AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun eşlik ettiler.
Haber: Tuncay HACIFETTAHOĞLU


Etiketler; #Murat Kurum
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.