BGC’DEN TİREBOLU’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

BGC’DEN TİREBOLU’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Eylül 2020 Cumartesi 21:44

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti tarafından geçtiğimiz  Ağustos ayında Giresun ve ilçelerinde  etkili olan şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen sel dolayısıyla  Tirebolu Jandarma Komutanlığına yönetim kurulu üyesi Mustafa Özcan tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti adına  BGC Yönetim kurulu üyesi Özcan tarafından Tirebolu Jandarma komutanı Astsubay Kd.Bçvş Hamdi Yılmaz’a cemiyet Başkanı Aydın Gelleci’nin geçmiş olsun dileğini ileterek Büyükliman Gazetecileri tarafından çıkarılan Büyükliman dergisini Başkan Gelleci adına  Tirebolu Jandarma komutanı Astsubay Kd.Bçvş Hamdi Yılmaz’a takdim etti.

Hatırlanacağı gibi 5'i jandarma ve biri iş makinesi operatörü olmak üzere 6 kişinin Tirebolu Doğankent karayolunda menfezin çökmesi sonucu dereye düşerek kayboldukları bölge de yapılan arama çalışmaları sırasında 5 uzman çavuşun cansız bedenine ulaşıldı ve 1  iş makinesi operatörünün aranmasına bütün arama kurtarma ekipleri aralıksız devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.