Komutanlardan ziyaret

Komutanlardan ziyaret
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
08 Eylül 2020 Salı 21:17

Trabzon Vakfıkebir İlçesindeki görevine atanan Teğ. Oğuztarhan, göreve başlamasının ardından Başkan Balta, ziyarette bulunmuştu. Komutanlardan başkana iadeyi ziyaret.

Trabzon Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığına atanan J. Teğ. Mert Oğuztarhan, J. Bşvç. Şükrü Derinyar ile birlikte Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı Mert Oğuztarhan’a görevinde başarılar dileyerek, Osmanlı Belgeleri’n de Vakfıkebir isimli kitabı hediye etti. Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığına atanan J. Teğ. Mert Oğuztarhan ise kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Vakfıkebir Belediyen Başkanı Muhammet Balta’ya iadeyi ziyaret bulunduğunu belirterek gösterdiği yakın ilgi ve alaka dolayısıyla teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.