Vali Ustaoğlu, Millet Bahçesinde İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, beraberinde İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile birlikte Vakfıkebir’de bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu, Millet Bahçesinde İncelemelerde Bulundu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
31 Ekim 2020 Cumartesi 08:09

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, beraberinde İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile birlikte Vakfıkebir’de bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali İsmail Ustaoğlu’na, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven, İlçe Jandarma Komutanı Mert Oğuztarhan ve Belediye Meclisi Üyelerimiz eşlik etti.

Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu ve beraberindekiler önce Yalıköy Mahallemizde yapımı devam eden Vakfıkebir “Ekmek Temalı Millet Bahçesi”nde incelemeler yaparak çalışmalar hakkında Belediye Başkanımız Muhammet Balta ve yüklenici firma yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Hacıköy Mahallesi’nde tamamlanmak üzere olan Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında incelemeler yaptıktan sonra son olarak Vakfıkebir Kaymakamlığını ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Her zaman bizlerle yakından ilgilenerek destek olan Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu’na ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı;Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.