Başkan Mustafa Bıyık güldürdü

İstanbul’da pistten çıkan uçağa Trabzon'da Yomra Belediyesi'nden esprili gönderme  Trabzon’da 13 Ocak 2018 tarihinde pistten çıkarak taşındığı Yomra’da terk edilen Pegasus Havayollarına ait uçağın ardından bugün de İstanbul’da pistten çıkan uçağa Trabzon’dan esprili gönderme yapıldı.

Başkan Mustafa Bıyık güldürdü
Trabzon Haber
Trabzon Haber
07 Ocak 2020 Salı 18:33

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pisten çıkan uçağa, otoparkımızda yer olmaması sebebi ile Yomra Belediyesi olarak talip olmadığımızı peşinen belirtmek isterim” dedi.

Pegasus Havayolarının Ankara-Trabzon seferini yaparken 13 Ocak 2018 akşamı Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkan uçak, kazanın ardından da tırlarla taşındığı Trabzon’un Yomra ilçesinde terk edildi.

Bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pisten çıkan Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağına Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık esprili gönderme yaptı.

Sosyal medya hesabından Yomra’da terk edilen uçağın fotoğrafı paylaşan Bıyık, “Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pisten çıkan uçağa, otoparkımızda yer olmaması sebebi ile Yomra Belediyesi olarak talip olmadığımızı peşinen belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Mustafa Bıyık, Trabzon’un Yomra ilçesinde terk edilen uçak ile ilgili, uçağın başlarına bela olduğunu belirterek birçok proje üzerinde çalıştıklarını ancak akıbeti konusunda kesin karar vermediklerini söylemişti.

Mustafa BIYIK Kimdir?

Mustafa Bıyık, 1981 yılında Yomra’nın şimdi mahalle olan Demirciler köyünde dünyaya geldi. Yomra Demirciler İlkokulu ve Yomra Oymalı Ortaokulu’nun bitiren Bıyık, Trabzon Affan Kitapçıoğlu Lisesi’nden mezun oldu. 

2006 yılında Anadolu Üniversitesi Perakende Yönetimi ve Mağazacılık bölümünde Önlisans ve 2011 yılında da Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Lisans eğitimi tamamlayan Mustafa Bıyık, halen Atatürk Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir.

Mustafa Bıyık daha önce eğitim aldığı Mağaza Yönetimi ve İşletme alanlarının yanı sıra 2019 yılında Atatürk Üniversitesi’ndeki Lisans eğitimini de tamamlayıp, aynı zamanda Sosyolog olmayı planlamaktadır.  İş hayatına lise yıllarında atılan Mustafa Bıyık, eğitim hayatıyla iş hayatını birlikte yürüttü.

Doğu Karadeniz bölgesindeki 5 ayrı ilde faaliyet gösteren özel bir şirkette çalışmaya başlayan Mustafa Bıyık, Satış Görevlisi girdiği şirkette yaptığı her görevde üstün başarı göstererek, muntazam olarak terfi etti. Mustafa Bıyık sırasıyla Satış Görevlisi, Şube Şefliği, Mağaza Müdür Yardımcılığı, Mağaza Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulundu.  Çalıştığı şirkette 2015 yılından beri Genel Müdür Yardımcısı olarak üst düzeyde yöneticilik görevinde bulunan Mustafa Bıyık, çok sevdiği ilçesi Yomra’ya Belediye Başkanı olarak hizmet etmek için şirketteki görevinden kendi isteği ile ayrıldı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.