Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

Afrika - Türkiye İşbirliği Platformu

Afrika - Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç : Sayın Erdoğan'ın Afrika açıklaması çok önemli Erdoğan, Afrika ülkelerine yeni bir adım atacağını açıkladı. Afrika - Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Genç, bu adımı desteklediğini söyledi.


 

Afrika - Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı: Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika açıklaması, Türkiye'nin kıtaya verdiği önemin bir göstergesidir

Afrika - Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika ülkelerine yönelik yeni bir adım atacağını açıklamasını memnuniyetle karşıladı.

Osman Genç yaptığı açıklamada, Sayın Erdoğan'ın açıklamasının, Türkiye'nin Afrika'ya verdiği önemin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

"Bu adım, Türkiye ile Afrika arasındaki ilişkileri daha da güçlendirecektir" diyen Osman Genç " Afrika - Türkiye İş Birliği Platformu olarak, bu adıma destek vereceğiz. Türkiye'nin Afrika ile ekonomik, kültürel ve siyasi ilişkilerinin gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Osman Genç Afrika'nın dünyanın en yoksul kıtası olduğunu ve milyonlarca insanın temel ihtiyaçlara erişemediğini hatırlatarak, Türkiye'nin Afrika'ya yönelik desteğinin önemine dikkat çekti.

"Türkiye, Afrika'nın kalkınmasına destek vererek, kıtanın bu sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaya çalışıyor" diyen Osman Genç "Türkiye'nin Afrika'daki yatırımları, kıtanın ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli bir katkı sağlıyor." dedi.

Osman Genç Türkiye'nin Afrika'ya yönelik desteğinin, kıtanın kalkınması ve refahı için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
234839 Kez Görüntülendi.
Ağasarlı Çepniler 29. Acısu Hıdrellez Bahar Bayramında Buluştu
Genel
221714 Kez Görüntülendi.
RTÜK ve TİMBİR’den “Türkiye Yüzyılında Dijital Yayıncılık” Konferansı
Şalpazarı
234650 Kez Görüntülendi.
Çalışma Azminin Zaferi Bu Olsa Gerek
Şalpazarı
223902 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196361 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267225 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214033 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158824 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
214010 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235709 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı