Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

Köprübaşı DEVA Partisi Kongresi Yapıldı

DEVA Partisi Trabzon Köprübaşı İlçe Başkanlığı Kongresi bugün Köprübaşı'nda gerçekleştirildi. Deva Partisi kurucular kurulu üyeleri İhsan Günaydın,Zeynep Tatar ve Burcu Yağan'ın katıldığı kongre ilk olarak Divan Seçimiyle başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden İlçe Kongresi, Faaliyet ve Mali Raporların okunmasıyla devam etti. Raporların onaylanmasının ardından siyasi konuşmalara geçildi;

İlk olarak kürsüye çıkan Deva Partisi Köprübaşı ilçe başkanı Muhammet Yamakoğlu şunlara değindi;

Öncelikle tüm zorluklara ve korkulara rağmen buraya ilçemize gelen tüm misafirlerimize hoş geldin diyorum. Yıllardır siyasetin içinde bulunduk. Şuan mevcut iktidar olan partinin kurucu üyelerinden olarak senelerce siyaset yaptık. Ama mevcut gelinen durumlar seneler önce bizi partiden kopardı. Bugün ise ülkenin düştüğü durum karşında yeniden taşın altına elimizi koyduk. İl başkanımızın öncülüğünde inşallah bugünden sonra Köprübaşında güzel işlere imza atacağız.

KÖPRÜBAŞI SENELER GEÇTİKÇE GERİYE GİDİYOR,; Deva Partisi Trabzon İl başkanı Kubilay Çiçek ; Her coğrafi bölge için yapacak çok şeyimiz var ama Köprübaşı için çok daha fazla, çünkü burası yıllardır en ufak hizmet dahi almamış bir ilçe. Buraya gelmeden önce Köprübaşı'nın nüfus dağılımını senelere göre bir baktım. Her geçen gün göç veren ve geriye giden bir ilçe olmuş. Yeni kurulan partiler nüfusça küçük ilçelerde bırakın teşkilatlanmayı, bırakın  ilçe binaları tutmayı, bir temsilci dahi bulamazken, bugün kendi ilçe binamızda, hazır olan yönetimimizin kongresini yapıyoruz. Ve biliyorum ki, şimdiden mahalle teşkilatlanmalarımız da hazır. Köprübaşı ilçemize hizmet etmek, her haneye, her insana dokunmak için hazır durumdayız. Şimdi bundan sonra çok çalışma zamanı. Bugün köprübaşını deva damlalarıyla buluşturduk. İlk seçimde sandıkta da bunun meyvelerini almak dileğiyle. Kongremiz tekrar hayırlı olsun.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
234829 Kez Görüntülendi.
Ağasarlı Çepniler 29. Acısu Hıdrellez Bahar Bayramında Buluştu
Genel
221711 Kez Görüntülendi.
RTÜK ve TİMBİR’den “Türkiye Yüzyılında Dijital Yayıncılık” Konferansı
Şalpazarı
234648 Kez Görüntülendi.
Çalışma Azminin Zaferi Bu Olsa Gerek
Şalpazarı
223902 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196360 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267219 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214031 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158822 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
214006 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235709 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı