Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

Horonda Yarıştılar Şalpazarıspor’a Katkı Zamanı Gözden Uzaklaştılar

TRABZON;Trabzon 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Şalpazarıspor’a Birlik ve Dayanışma gecesi yapıldı. Şalpazarıspor’a yapılan Birlik ve Dayanışma gecesine katılanlar için yöresel sanatçıların da destek verdiği gecede ‘’Horonda Yarıştılar Şalpazarıspr’a Katkı Zamanı Gözden Uzaklaştılar.

TRABZON;Trabzon 1. Amatör Küme A Grubunda mücadale eden Şalpazarıspor’a Birlik ve Dayanışma  gecesi yapıldı. Şalpazarıspor’a yapılan Birlik ve Dayanışma  gecesine katılanlar için yöresel sanatçıların da destek verdiği gecede ‘’Horanda Yarıştılar Şalpazarıspr’a Katkı Zamanı Gözden Uzaklaştılar. Şalpazarıspor’un Cinkaya Düğün Salonunda yapılan Birlik ve Dayanışma gecesinde buluşan Şalpazarıspor sevdalıları Sunucu Erol Yanık’ın program sunumuyla Salı akşam 19-00/24-00 saatleri arasında gerçekleşti.  

Şalpazarıspor’a yapılan Birlik ve Dayanışma gecesine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Belediye Meclis Üyesi 1. Başkan vekili Atila Ataman, Trabzon Ortahisar Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Yüksel Gülay, Trabzon ASFK Cahit Erdem, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurkız, Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı  Erdoğan Kıran MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz Belediye Meclis üyeleri bazı sivil toplumu temsilcileri mahalle muhtarlarının yanı sıra kalabalık bir halk katılımı gerçekleşti.

Şalpazarıspor’a yapılan Birlik ve Dayanışma gecesinde Şalpazarıspor Başkanı Gazi Cevat Özdemir programın salonuna gelenleri kapıda karşılayarak yine yaptıkları konuşmalar ve yardımları sonrasında nezaket örneği ile salon kapısına kadar uğurladı.

Şalpazarıspor’a Birlik ve Dayanışma gecesine katılanlar Şalpazaspor’a destek olacaklarını belirttiler. Şalpazarıspor’a Birlik ve Dayanışma gecesine son anda katılan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız bizler bu gün olduğu gibi yarın da öbür gün de Şalpazarıspoor’un yanında olmaya devam edeceğiz şu an Şalpazarı Belediyesi olarak Yeni hizmet binamıza önümüzdeki Kurban bayramından sonra geçmeyi planlıyoruz bizler yeni binaya geçtiğimizde  hizmet veren eski üç katlı binamızın bir katını Şalpazarıspor’a vererek onları kira ödemekten kurtaracağız.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
234821 Kez Görüntülendi.
Ağasarlı Çepniler 29. Acısu Hıdrellez Bahar Bayramında Buluştu
Genel
221711 Kez Görüntülendi.
RTÜK ve TİMBİR’den “Türkiye Yüzyılında Dijital Yayıncılık” Konferansı
Şalpazarı
234648 Kez Görüntülendi.
Çalışma Azminin Zaferi Bu Olsa Gerek
Şalpazarı
223902 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196358 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267219 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214031 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158822 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
214006 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235709 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı