Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

İLÇEMİZ İÇİN İŞİMİZ DE GÜCÜMÜZ DE EĞİTİM

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Şalpazarı’ndaki tüm ilkokullarda birinci sınıflarda okuyan öğrencilere okuma seti gönderdi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Şalpazarı’ndaki tüm ilkokullarda birinci sınıflarda okuyan öğrencilere okuma seti gönderdi.

Şalpazarı İlçesine gönderilen okuma setleri Eğitim Derneği Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kemal Türkmen, İlçe Kaymakamı Uğur Ünsal ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz ve öğretmenler tarafından birinci sınıf öğrencilerine dağıtıldı.

Merkezi İstanbul da bulunan dernek tarafından İlçede eğitim ve öğretime başlayan 1. Sınıfa kayıt yaptıran 93 Öğrenciye gönderilen okuma heyet tarafından dağıtım ilçe genelinde yapıldı.

Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  Bizlerin İlçemiz genç nesillerin okuyup birer meslek sahibi olması için oluşturduğumuz eğitim gönüllülerimizin tarafından bu yıl 10’uncusunu faaliyete geçirdiğimiz eğitim seti kampanyamızın 12. Sınıf öğrencilerimizin tamamına ulaştırmış bulunuyoruz.1. sınıf ve 12. Sınıf öğrencilerimizin eğitim seti dışında kalan 8. Sınıf öğrencilerimizin de LGS çalışmamız devam ediyor. Bu çalışma kaynaklarımızın temininde bizlere yardımcı olan başta Şalpazarı İlçemizin değeri şehzadeler şehri İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, İlçe Kaymakamımıza, Eğitim yöneticilerimize ayrıca eğitim derneği yönetim kurulu çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederken’ ’İşimiz de Gücümüzde eğitim’’ çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
234624 Kez Görüntülendi.
Çalışma Azminin Zaferi Bu Olsa Gerek
Şalpazarı
223890 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196347 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267205 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214025 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158805 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213998 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235704 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213974 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213993 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun