Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

Trabzon’lu Yazarlar İmza Gününde Buluştu

Trabzon Yazarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu İmza Gününde Trabzonlu yazarlar bir araya geldi. Halk tarafından da oldukça ilgi gören imza günü TDF Trabzon Dernekleri Federasyonu Trabzon Temsilciliğinde yapıldı.

Trabzon Yazarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu İmza Gününde Trabzonlu yazarlar bir araya geldi. Halk tarafından da oldukça ilgi gören imza günü TDF Trabzon Dernekleri Federasyonu Trabzon Temsilciliğinde yapıldı.  Konu hakkında açıklamada bulunan Trabzon Yazarlar Derneği Başkanı Araştırmacı Yazar Mustafa Durmuş, şöyle dedi.Trabzonlu yazarlarımız yeni çıkmış kitaplarını tanıtma fırsatı buldu. Trabzon Yazarlar Derneği olarak Trabzonlu yazarlarımızı bu imza gününde bir araya getirdik. Katılan tüm yazar arkadaşlarıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç de böylesine güzel bir topluluğun içinde bulunmaktan çok memnun olduğunu bir ülkenin veya bir kentin bir il kadar fazla Yazar’ı varsa o kent o kadar şanslıdır dedi. Ayrıca misafir yazar olarak etkinliğe katılan Ürdünlü Prof. Dr. Muhammed Miktadi ile de tanışan Başkan Genç kendisi ile de güzel bir diyalogda bulundu. Türkçe dersleri aldığını ifade eden Muhammed Miktadi’yi en kısa zamanda ağırlamak için söz aldı.Daha sonra yazarlar okuyucuları ile buluşu kitaplarını imzaladılar.

Etkinliğe, Araştırmacı Yazar Mustafa Yazıcı, Enver Bahçekapılı, Sinan Durmuş, Yusuf Aytin, Fatih Erol, Şair Garip Ayata, Haydar Çoruhlu, Enver Uzun’un yazar olarak katıldı.Doğa Tarihi Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Ali Çankaya, Eski Belediye Başkan Yardımcılarından, Gökhan Bali, Yine eski Belediye Başkan Yardımlarından Hüseyin Turan İl Kültür Müdürlüğünden Yahya Saka, katıldı. Program sonrası sohbetle devam etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
234639 Kez Görüntülendi.
Çalışma Azminin Zaferi Bu Olsa Gerek
Şalpazarı
223893 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196349 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267205 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214025 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158809 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
214000 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235708 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213975 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213993 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun