Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesine Ek Bina Yapılıyor

Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne ait 5 dönümlük arazi üzerinde yeni poliklinik girişi ve modern otopark projesi yapılacak.

TRABZON;Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne ait 5 dönümlük arazi üzerinde yeni poliklinik girişi ve modern otopark projesi yapılacak. rabzon İl Sağlık Müdürlüğü Personel Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Efnan Erbölükbaşı, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant ile Vakfıkebir Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yahya Sağıroğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek Vakfıkebir Devlet Hastanesine ait 5 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan; yeni poliklinik girişi, modern otopark projesi, Vakfıkebir’e yapılması planlanan ikinci 112 Sağlık İstasyonu ve diğer sağlık yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundular.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Vakfıkebir Devlet Hastanemiz, Büyükliman Yöremizde yaşayan yüzlerce hastamıza şifa kapısı oluyor. Hastanemizin ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla hem fiziki olarak yeni yatırımlar yapılıyor hem de yeni doktor ve sağlık personelleri ile güçleniyor. Bugün hastanemize yapılacak olan poliklinik girişi ve modern otopark projesinin ayrıntılarını inceledik. Yine ilçemize ikinci bir 112 Sağlık İstasyonu yapılması planlanıyor bu yatırımı ve diğer sağlık yatırımları ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk” diye konuştu.

kaynak;büyükliman net

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
234629 Kez Görüntülendi.
Çalışma Azminin Zaferi Bu Olsa Gerek
Şalpazarı
223891 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196347 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267205 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214025 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158805 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213998 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235704 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213974 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213993 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun