Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

TVİT, Geleneği Devam Ettirdi

TRABZON; Vakfıkebir İşadamları Topluluğu (TVİT), geleneksel kahvaltı programında basın mensuplarıyla buluştu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle kısa adı TVİT olan “Vakfıkebir İş adamları Topluluğu” her yıl olduğu gibi bu yılda Büyükliman Bölgesi’nde aktif gazetecilik yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

TRABZON; Vakfıkebir İşadamları Topluluğu (TVİT), geleneksel kahvaltı programında basın mensuplarıyla buluştu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle kısa adı TVİT olan “Vakfıkebir İş adamları Topluluğu” her yıl olduğu gibi bu yılda Büyükliman Bölgesi’nde aktif gazetecilik yapan basın mensuplarıyla  bir araya geldiler.

Basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlayan Başkan Murat İslamoğlu, TVİT’in 2013 yılımda kurulduğunu ve o günden beri kendi aramızda geleneksel olarak her hafta sonu değişik yerlerde bir araya geliyoruz. Kurumsallaşmak için 2014 yılından beri belirlediğimiz isimler üzerinden TVİT olarak isimleşmeyi kararlaştırdık. Belirlediğimiz ilkeler doğrultusunda kendi içimizde oluşturduğumuz görev dağılımıyla mazeretsiz bir araya geliyoruz. Etkinliklerimize üyelerimiz tarafından katılımlar yüksek seviyede oluyor. Her yılsonu üyelerimize deyim yerindeyse karne veriyoruz. Karnelerimizde ödüllerimiz olduğu gibi cezalarımızda var. Bu birlikteliğimize hiçbir siyasi ve menfaat, çıkar düşünmeksizin tamamen iş hayatımızın yoğunluğundan kısa bir süreliğine de uzaklaşmak için çeşitli aktiviteler yapıyoruz dedi. Başkan İslamoğlu TVİT üyelerini basın mensuplarına tanıttı.

Basın mensupları adına teşekkür konuşmasını yapan BGC Denetleme Kurulu Başkanı Salih Özkan ben ve arkadaşlarım TVİT’in davetine katılmak için kendimizi zorunlu hissettik. Çünkü ülkemizin gelecekteki ekonomisini dizayn etmek için sizin gibi işadamlarımıza ihtiyacımız var.  Ülkemiz adına üretimleri sizin gibi işadamlarımız yapacak ve bizlerde kamuoyuna tanıtacağız diyerek TVİT üyelerine teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
234618 Kez Görüntülendi.
Çalışma Azminin Zaferi Bu Olsa Gerek
Şalpazarı
223890 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196347 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267204 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214025 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158804 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213998 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235704 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213974 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213993 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun