DOĞUM GÜNÜNDE VEFAT ETTİ

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Sinlice mahallesi sakinlerinden olan İstanbul Tuzlada ikamet eden 1991 doğumlu 31 yaşındaki Adem Usta vefat etti. Genç yaşta ailesinden sevdiklerinden ayrılan 29.01.1991 doğumlu 31 yaşındaki Adem Usta'nın vefat tarihi de 29.01.2022 olarak kayıtlara geçmesi haber editörümüzü de üzdü.

DOĞUM GÜNÜNDE VEFAT ETTİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
30 Ocak 2022 Pazar 18:03

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Sinlice mahallesi sakinlerinden olan İstanbul Tuzlada ikamet eden 1991 doğumlu 31 yaşındaki Adem Usta vefat etti.Genç yaşta ailesinden sevdiklerinden ayrılan 29.01.1991 doğumlu 31 yaşındaki Adem Usta'nın vefat tarihi de 29.01.2022 olarak kayıtlara geçmesi haber editörümüzü de üzdü.

Alınan bildiler göre İstanbul Tuzlada ikamet ettiği evinde epilepsi hastası olduğu belirtilen  Sinlice mahallesinden Yıldıray & Günay Usta Çiftinin 29.01.1991 doğumlu 31 yaşındaki Adem Usta evinde yakınları tarafından Cumartesi günü;11.15 sularında ölü bulundu. Adem Ustanın cansız bedeni otopsi yapılmak  üzere İstanbul adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Burada yapılan otopsi raporu bugün  (Pazar) 14. Sularında vefat edenin amcasına teslim edilen raporda  ölüm nedeni bölümünde Bu belgedeki ölüm nedenleri henüz kontrolör hekim tarafından onaylanmadığı için yazdırılamadı.

Merhumun cenazesi ailesine teslim edilerek toprağa verilmek üzere İstanbul’dan yola çıktı. Baba ocağı Şalpazarı Sinlice mahallesi merkez camide 31 Ocak 2022 Pazartesi öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazın ardından ayı yerde bulunan asri mezarlıkta ebediyete uğurlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deniz - 2 yıl önce
Rabbim ailesine sabır versin
Mekkanı cennt olsın inş amin