HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR

HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Trabzon Haber
Trabzon Haber
16 Nisan 2024 Salı 00:07

Trabzon Gazeteciler Cemiyet Üyesi, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi ‘’Şalpazarı Ses Gazete’’ Sahibi İHA Muhabiri Yerel ve Ulusal Basın Mensubu Mustafa & Hanife Özcan çiftinin 2 erkek evladından en büyüğü Karadeniz Tıp Fakültesi Dahiliye Nefroloji Birimi Hemşiresi Hürcan Batuhan Özcan, Yomra Kaşüstü mahallesi sakinlerinden iş insanı Hazım & Ayşegül Yıldırım çiftinin 2 kız evladından en büyüğü  aynı hastanenin Beyin Cerrahi Birimi Hemşiresi Yağmur Buğçe Yıldırım Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın Trabzon’da Yeşilyurt Garden Düğün salonunda   kıydığı nikah merasimiyle beraber mutluluğa imza attılar.

Özcan & Yıldırım Ailelerinin aile dostlarının yanı sıra çeşitli kurumlar temsilcisi, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve kalabalık halk katılımıyla gerçekleşen düğün merasimine geleneksel pasta kesimi, yöresel ezgiler, horon ve takı merasimin ardından düğün merasimi son buldu.

İHA Muhabiri Mustafa  Özcan’ın bu mutlu gününde onları yalnız bırakmadı İHA Trabzon Bölge Müdürü  Öner Seven’de eşiyle beraber katılım sağlayarak kurum olarak hediye takdimi yaparak yeni evlene çiftlere mutluluklar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.