Beşikdüzüspor Şampiyonluk Kupasını İstanbul’da Kaldırdı

Trabzon Beşikdüzüspor yönetim kurulu, İstanbul’da coşkulu bir kutlama ve dayanışma gecesi düzenledi.

Beşikdüzüspor Şampiyonluk Kupasını İstanbul’da Kaldırdı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
09 Haziran 2024 Pazar 20:59

Trabzon Beşikdüzüspor yönetim kurulu, İstanbul’da coşkulu bir kutlama ve dayanışma gecesi düzenledi. "Beşikdüzüspor İstanbul’da Buluşuyor" adıyla Beylerbeyi’nde bulunan Trabzon Kültür Derneği’nde gerçekleştirilen geceye Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem, Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy, yönetim kurulu üyeleri ve iş insanı "61 Haber İmtiyaz Sahibi" Abdülkadir Şeker katıldı. Ayrıca İstanbul’da yaşayan Beşikdüzülüler ve davetliler de geceye büyük ilgi gösterdi.

"Ait Olduğumuz Yerde Değiliz"

Horon gösterisiyle başlayan gecede konuşma yapan Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy, kulübün tarihine ve gelecek planlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Aksoy, "Beşikdüzüspor 1957’de kurulmuş çok köklü bir kulüptür. 10 ay önce göreve geldiğimizde birkaç tane yol haritası belirledik. Bunlardan birisi olmazsa olmazımız altyapıyı kurmaktı. Önemli bir mesafe kat ettik. Voleybol ve masa tenisi branşlarımızı aktif hale getirdik. Genç ve enerjik bir yönetimiz. Her şeyin en iyisini bildiğimizi iddia etmiyoruz ama gençliğimiz ve heyecanımız var. Siz büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şey de var" dedi.

Aksoy, Belediye Başkanı Cahit Erdem’in desteklerinin önemine de değinerek, "Bu noktada en büyük şanslarımızdan biri belediye başkanımız. Biliyorsunuz kendisi aynı zamanda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı. Bugüne kadar bize çok ciddi katkılarda bulunduğu gibi bundan sonra da bulunacağının taahhüdünü her zaman vermiştir" şeklinde konuştu. Beşikdüzüspor’un daha büyük başarılar elde etmesi gerektiğini vurgulayan Aksoy, "Ait olduğumuz yerde değiliz. Beşikdüzüspor 3. Lig görmüş bir kulüptür. Başarılı olmamamız için hiçbir sebep yok. Bodrumspor bizim için güzel bir örnektir" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdem: "Beşikdüzüspor’u Türkiye’nin Gündemine Taşımamız Lazım"

Gecede söz alan Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem de Beşikdüzüspor’un başarılarına dikkat çekti. Erdem, "Beşikdüzüspor büyük başarılar elde etti. Onların hepsinde biz vardık. İnşaallah bu süreç devam edecek ve önce BAL Ligine, daha sonra da 3. Lige taşıyacak. Biz yine her zaman sürecin içinde olacağız. Beşikdüzüspor’u Türkiye’nin gündemine taşımamız lazımdır. Bu yönetimin bunu başaracağına inanıyorum" dedi.

Sembolik Kupa Töreni ve Forma Açık Artırması

Konuşmaların ardından sembolik kupa töreni düzenlendi ve Beşikdüzüspor’un 1. Amatör Lige yükselişi coşkuyla kutlandı. Gecenin devamında, Trabzonspor’un şampiyonluk formasıyla Beşikdüzüspor’un şampiyonluk formasının kombine edilmesiyle üretilen formalar açık artırmaya çıkarıldı. Salondaki Beşikdüzü ve Beşikdüzüspor’a gönül verenler, formaları satın alarak kulübe destek oldular ve bu katkının sembolik olduğunu, önümüzdeki dönemlerde desteklerinin sürekli ve daha ciddi boyutlarda olacağının sözünü verdiler.

Gecenin sunuculuğunu "Tosun Paşa" lakaplı Ertuğrul Yayla yaptı.

#Beşikdüzüspor #ŞampiyonlukKutlaması #Beşikdüzü #İstanbul #TrabzonKültürDerneği #FerhatAksoy #CahitErdem #61Haber #Horon #AmatörLig #BAL #Futbol #Şampiyon #Bodrumspor #Trabzonspor #AbdülkadirŞEKER

Haber & Foto için; Bülent Şirin& Fatih Muhcu'ya Teşekkürler

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.