Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev

Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Trabzon Haber
Trabzon Haber
16 Nisan 2024 Salı 00:53

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Çarlaklı Muhtarı merhum Ahmet Kıdık’ın oğlu aynı zamanda eski Şalpazarı DSP İlçe Başkanı Hüseyin Kıdık, Yakup ve Mehmet Kıdık’ın  kardeşi Bülent Kıdık İstanbul Gaziosmanpaşa CHP 7. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı girdiği 31 Mart 2024 seçimlerinde ipi göğüsleyerek Belediye Meclis üyesi oldu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe; birlikte çalışacağı belediye başkan yardımcılarını belirledi. Bahçetepe; siyasi başkan yardımcıları olarak Altan Aygün, Bülent Kıdık, Murat Topaloğlu’na görev verirken; bürokrat başkan yardımcıları ise Fazlı Korkut ve Tahsin Uysal oldu.

Bülent Kıdık: Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne getirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.