Selvitop Biz Başkan Olursak Dernek Binasını Alacağız Size Tahsis Edeceğiz

Selvitop Biz Başkan Olursak Dernek Binasını Alacağız Size Tahsis Edeceğiz
Trabzon Haber
Trabzon Haber
10 Mart 2024 Pazar 11:48

Trabzon Beşikdüzü’nde bulunan Şalpazarı Ağasarlılar Derneğin de ( Tut Elimden sen de bir umut ol ) Yardımlaşma ve eğitime katkı kermesini ziyaret eden BBP Başkan adayı Necati Selvitop’a  ziyaret esnasında dernek başkanı Şükrü Uçar ve şalpazarı ilçe Milli eğitim müdürü Hüseyin Türkmen’de eşlik etti.

Şalpazarı Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Necati Selvitop ‘’Beşikdüzü Şalpazarı Ağasar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulunan   Başkan adayı Selvitop  Öğrencilere burs desteğine annelerinin ve kendilerinin emekleriyle oluşturdukları yöresel ürünler ve yöresel damak tatlarının bulunduğu ürünlerden alarak Öğrencilere burs desteği için yardımda bulundu.

Selvitop Biz Başkan Olursak Dernek Binasını Alacağız Size Tahsis Edeceğiz; Başkan adayı Selvitop eğer bana destek verirseniz Şalpazarı Belediye Başkanı olduğumda İlçemizin bütün öğrencilerimizin burs paralarını temin edeceğim ancak siz de takdir edersiniz ki Başkan olamazsam onu yapamam ben zaten 40 öğrencinin yıllık burs parasını tedarik ediyorum. Kalkıp da buradan yerine getiremeyeceğim yalan sözler vermememin bir anlamı yok ben kendi tuluğuma göre tulum çalarımbuna göre  hareket etmek zorundayım. dedi.

 Başkan Selvitop biliyorsunuz ben deli dolu biriyim eğer Allah nasip ederse başkan olursam size buraya bir mülk satın alacağım ve size teslim edeceğim içinde bir tarafında üreten bayanlarımız, bir tarafından erkek kardeşlerimizin olduğu bir binayı size bir kalıcı eser olarak bırakacağım tabi bunları başkan olursam olamazsam nereden yapabilirim dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.