Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Nisan 2024 Cumartesi 17:04

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim törenleri gerçekleştirildi. Ortahisar’da AK Partili Ahmet Metin Genç görevi CHP’li Ahmet Kaya’ya devrederken, Büyükşehir Belediyesi’nde ise Murat Zorluoğlu görevi Ahmet Metin Genç’e devretti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Trabzon’un Ortahisar Belediyesi’nde oyların çoğunluğunu alan CHP’li Ahmet Kaya, mazbatasını aldıktan sonra düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı. Başkanlık makamında düzenlenen törende görevi Kaya’ya teslim eden Ahmet Metin Genç, “Halkımızın iradesi sandığa yansımış ve Ortahisar Belediyemizde yeni başkanımız halkımızın iradesiyle birlikte Ahmet Kaya başkanımız olmuştur. Kendisini kutluyorum. Trabzon bizim. Bu şehre her kim çivi çakmışsa Allah ondan razı olsun. Bütün ilçe belediye başkanlarımızla el ele vereceğiz, bu güzel şehrimize bir şey daha katmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.