Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı

Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Nisan 2024 Cumartesi 16:54

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Ortahisar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Kaya mazbatasını aldı. Ortahisar İlçe Seçim Kurulu Başkanı Server Şimşek’ten mazbatasını alan CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Kaya, "Uzun bir mücadele sürecinin sonucunda Ortahisar Belediye Başkanı olma onurunu bizlere veren bütün Trabzonlu hemşehrilerime, bu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Artık bundan sonra yapacağımız işlerle Trabzonumuzun ve bize destek olan Trabzonlu hemşehrilerimizin yüzlerini güldürmek gibi bir vazifemiz var. Bu vazife yolunda bütün gücümüzle ve özverimizle gayret edeceğiz.

Trabzon’umuzu aklın ve bilimin yol göstericiliğinde daha temiz, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.