Aydın; VDH’de Uyarılarımıza Rağmen Dr. Eksikliği Yaşanıyor

Aydın; VDH’de Uyarılarımıza Rağmen Dr. Eksikliği Yaşanıyor
Trabzon Haber
Trabzon Haber
04 Mart 2024 Pazartesi 18:30

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Büyükliman bölgesindeki sorunları meclis gündemine taşıdı. Milletvekili Yavuz Aydın, Bu hafta Büyükliman bölgesinde yaşanan sorunları dile getiren Aydın, hemşehrilerimize hizmet etmekte zayıf kaldılar.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde tüm uyarılarımıza rağmen doktor eksikliği yaşanmaya devam etmektedir; Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde doktor eksikliğini sorgulayan Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde tüm uyarılarımıza rağmen doktor eksikliği yaşanmaya devam ettiğini belirterek halen Kardiyoloji ve Nöroloji Polikliniklerinde görevli doktor bulunmamaktadır. Sadece Trabzon özelinde değil ülkemiz genelinde de bu ve buna benzer durumlarla sıkça karşılaşmaktayız.

Bu hafta Büyükliman bölgesinde yaşanan sorunları dile getiren Aydın, hemşehrilerimize hizmet etmekte zayıf kaldılar. Her seçim döneminde AK Parti temsilcileri tarafından Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu’nun 4 yıllık Fakülteye dönüştürülmesi sözü verildi fakat bir arpa boyu kadar bile yol alınamadı. Beşikdüzü Liman bölgesinde başlatılan deniz doldurma işlemiyle resmen doğanın dengesinin bozulmasına sebep oldunuz. Barbun balığının yetiştiği bu alanda bir doğa katliamı oluşmasına sebep oldunuz. Ağasar Deresinin suyu deniz doldurma işlemi yüzünden, Beşikdüzü Limanına akarak, kayık bağlanan mendireği kumun içerisinde bırakmıştır. Bu sebeple gemiler limana girmekte zorlanmaktadır.

Trabzon’u ve Trabzonlu hemşehrilerimizi artık yalan vaatlerinizle kandıramayacağınızı ve milletimize hizmet etmek için İYİ Belediyecilik anlayışımızı Trabzon’umuzla ve ilçelerimizle tanıştırmaya kararlı olduğumuzu belirtiyor, Trabzonlu hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum, dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.