MUHCU’YA İKİ GÖREV

MUHCU’YA İKİ GÖREV
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Nisan 2024 Cumartesi 21:49

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Ahmet Metin Genç yönetimindeki ilk toplantısı gerçekleştirilirken Meclis başkan Vekilleri ve İhtisas Komisyonları da belirlendi..

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde 2024 seçimleri sonrasındaki yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı. Başkan Ahmet Metin Genç yönetimde başkan vekili komisyon üyelerini, belirledi. Buna göre yapılan gizli oylama sonucunda 64 oy alan Kanca 1. Başkan vekili olarak seçildi. Meclisteki 2. Başkan vekilliğine Akçaabat Meclis üyesi Cevdet Bayraktar seçildi.

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanlığı seçimleri için 2014  yılında sahaya inen İlçemiz Dereköy genç iş insanlarından Mehmet Muhcu Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ile beraber 3 dönem ara vermeden Başkan seçilmesinin yanında Muhcu’nun kendisi de Belediye Meclis üyesi seçildi. Son yapılan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak seçimesin ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yeni yönetim görev dağılımı için ilk Meclis toplantısı sonundan Mehmet Muhcu’ya  İmar ve Bayındırlık Komisyon Üyeliği ve  Yerel Eşitlik Komisyonu Üyeliğine: Mehmet Muhcu getirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.