EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
30 Nisan 2024 Salı 10:27

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim ve Kültür Sanat Turizm Derneği Başkanı olarak 2011 yılında Şalpazarı İlçesinin eğitim çıtasını yükseltmek için çıktığı bu uzun ve stresli yolculuklar sonucunda ekip olarak başarıdan başarıya koşan Şalpazarı’nın her şeyi oldular.

Geçtiğimiz Mart ayı sonunda yapılan Yurt genelindeki yerel seçimler sonucunda İlçemizin Çarlaklı mahallesi değerlerinden iş insanı Bülent Kıdık’ın Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcılığına getirilmesinden dolayı,  Şalpazarı Eğitim ve Kültür Sanat Turizm Dernek/ Vakfı yöneticileriyle Başkan Hasan Keskin ve ekibi tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Keskin Başkan Yardımcısı Kıdık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Şalpazarı’nı temsil eden çeşitli Kültür hediyeleri takdiminde bulundu.

Başkan Keskin Ve Ekibi Çalışma Programı Hakkında Kıdık’a bilgi Paylaşımında Bulundu; Keskin ve beraberindekiler ziyaretleri sırasında ‘’Şalpazarı Eğitim Derneği’’ olarak İlçemizin bütün sorunlarını oluşturduğumuz bir ekip ile beraber çözüm odaklı olarak çözümler üreterek çözmeye çalışıyoruz. Önceliğimiz İlçemizin  temsil edecek Öğrencilerimize destek oluyoruz. Bu güne kadarki 13 yıllık başarılı çalışmalarımız sonucunda 1000 öğrenci sınırını geçtik.

Eğitim Derneği Olarak 100 Öğrenci Sınırı Aştık;  Bilindiği gibi Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin İlçemiz öğrencilerimizin okuyarak hedeflerine bir adım daha yaklaşmaları için 2011 yılında başlattığı azimli çalışmalarını ilk günkü heyecanla ekip arkadaşların öz verili çalışmalarıyla bu yıl 13.sini İlçemiz öğrencileri için eğitim seti dağıtımı yaparak bir ilke imza atmayı başardılar.

Dernek Başkanı Hasan Keskin, işimiz de gücümüz de eğitim diyerek, “ Şalpazarı’mızda eğitim gören öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğini belirtt.

Hemşerimiz Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcısı Bülent Kıdık Hemşerilerinin kendisine hayırlı olsun ziayretinden duyduğu memnuniyetini belirterek teşekkkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.