Selvitop Seçim Çıtasını Yükselterek Çalışmalara Devam Ediyor

Selvitop Seçim Çıtasını Yükselterek Çalışmalara Devam Ediyor
Trabzon Haber
Trabzon Haber
08 Mart 2024 Cuma 20:29

Türkiye de 55 bine yakın Şehit Ailelerinin tek Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen  Şalpazarı’nın ilk Şehit Evladı Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı 41 yıllık Gazeteci Televizyoncu Aynı zamanda İş insanı Necati Selvitop Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurduğu Büyük Birlik Partisinin Trabzon Şalpazarı Belediye Başkan Adayı olarak çok iddialı olarak saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçemin Sorunlarını Biliyorum Çözeceğime İnanıyorum; 31 Mart Yerel Seçimlerine az bir zaman kaldı, Karadeniz’de de seçim çalışmaları ve Rekabet Hız kesmeden devam ediyor. Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde 10 bin 320 seçmen 8 aday var.
Adaylar arasında öyle biri var ki Ekran yüzü olan 41 yıllık Gazeteci Televizyoncu Kültür ve Turizm Bakanlığı Çalışanı Aynı zamanda şehit evladı Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı,
Selvitop Projeleri ve Yatırımcı Çevresi ile ilçe siyasetine renk kattığını iddia ediyor,  Daha Başkan olmadan yatırımlarına başlayan Selvitop, Trabzon’un 18 İlçesinde olmayan Şalpazarlı çocuklara 110 bin tl değerinde çocuk oyun gurubu  kurmuş ve tüm çocuklar bu oyun alanında oynuyor oyun sonunda çikolata ve meyve suyunu alıp evlerine gidiyorlar,

Başkan adayı Selvitop; 30 mahallede kapı kapı dolaşarak Çocuklara imzalı futbol topu ev hanımlarına mutfak tahtası, Çay ve  Ramazan İçin Özel Bal dağıtarak gönüllere girmiş, Kamuoyu araştırmalarında açık ara önde olduğunu iddia eden Selvitop Şalpazarı ilçemize Renk kattık. Çıtayı yükselttik Tek bir misafirhanesi olmayan ilçemizde Yol, Su, elektrik, iş istihdamı, yurt problemi otopark, konut, pazaryeri, ulaşım gibi onlarca problem var Bunları çözeceğimize dair tüm halkımıza taahhütname dağıtmaya devam ediyoruz dedi.

Genel Başkan Ağabeyden Başkan Adayı  Kardeşe Destek; Türkiye Şehit Aileleri Genel Başkanı Necati Selvitop’un ağabeyi Mehmet Güner’de Şalpazarı İlçesine gelerek Şalpazarı İlçe meydanında Başkan adayı Necati Selvitop’a destek konuşmasında bulundu. Başkan Güner artık Şalpazarı’nda değişim zamanıdır ben buna inanıyorum İlçemizde Necati Başkan seçildiğinde çok güzel gelecek İlçemizi bekliyor. Sizlere buradan söz veriyorum Necati Kardeşim diye demiyorum Necati Başkan olsun Şalpazarı’na Ankara’dan hangi parti, ya da hangi milletvekili hangi Bakanlık olursa olsun oradan istediğini söke söke almadan buraya gelmez onun için Şalpazarı’nda değişim için  Büyük Birlik Partisi Şalpazarı Belediye Başkan adayı Necati Selvitop’a 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde destek olalım dedi.

Merakla Beklene BBP Belediye Meclis Üyeleri Açıklandı; Yurt genelinde olduğu gibi Şalpazarı İlçesinde artık bir ayı aşağıya düşen seçim takvimi işlemeye başladı Şalpazarı’nda seçime girecek olan Belediye Başkan adaylarıyla beraber Belediye Meclis Üyesi adaylarından oluşan isimler arasında Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis üyesi açıklanmamıştı.

BBP Şalpazarı Belediyesi Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan aynı zamanda 32 Yıllık emekli Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür ve mikrofona alışkın düğünlerde takı merasimlerinden tanıdığımız konuşma kabiliyeti olan Mustafa Bektaş tarafından 6 Mart 2024 Çarşamba günü Şalpazarı İlçesindeki resmi miting yapma alanında kısa bir konuşmanın ardından BBP Belediye  Meclis üyelerini İlçe halkına tanıtımında bulundu.

Adaylarım Sıralaması Aşağıdadır.

Şalpazarı Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları

1—--Mustafa Bektaş—Büyükşehir Meclis Üyesi

2-----Şükrü Erata

3-----Recep Komut

4-----Mustafa Akdeniz

5-----Osman Demir

6-----Hamit Maden

7-----Muharrem Diner

8-----Hüseyin Karagöz

9-----Ali Şahin

10----Özlem Usta

11----Muhammet Gürman 1. Yedek Belediye Meclis Üyesi

12----Zeki Topkara Kontenjan Meclis Üyesi

.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.