Şalpazarı’nın Gülen Yüzü Selvitop Katıldığı Programlarda Büyük Destek Görüyor

Şalpazarı’nın Gülen Yüzü Selvitop Katıldığı Programlarda Büyük Destek Görüyor
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Mart 2024 Pazartesi 07:34

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde artık geriye sayılmaya başlandı. Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı Necati Selvitop çalışmalarına ilçesini ayağa kaldıracak mutluluk huzur dağıtacak proje tanıtımlı saha çalışmalarına hız kesmeden adeta daha da hızlanarak devam ediyor. Şalpazarı İlçe genelindeki vatandaşların her gittiği saha çalışmalarında yoğun ilgi alakasıyla karşılanması Başkan adayı Selvitop’u daha da aktifleştiriyor.

O Belediye Başkan Adayı  Bir Şehit Evladı; Türkiye de 55 bine yakın Şehit Ailelerinin tek Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Şalpazarı’nın ilk Şehit evladı Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı 41 yıllık Gazeteci Televizyoncu Aynı zamanda İş insanı Necati Selvitop  25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesindeki mitingden Yozgat Yerköy mitingine hareket etmek için içinde bulunduğu helikopterin bilinmeyen bir nedenden dolayı düşmesi sonucu Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı  (BBP) Şehit düşmüştü yine bir seçim takvimi işlemeye başladı tarihler yine yaklaşmaya başladı. Genel Başkan 15 yıl önce 25 Mart 2009 tarihinde Muhsin Yazıcıoğlu şehit olmuştu.

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun Büyük Birlik Partisinin Trabzon Şalpazarı Belediye Başkan adayı olarak çok iddialı olarak saha çalışmalarına Şehit evladı Necati Selvitop aralıksız devam ediyor.

İlçemin Sorunlarını Biliyorum Çözeceğime İnanıyorum; 31 Mart Yerel Seçimlerine az bir zaman kaldı, Karadeniz’de de seçim çalışmaları ve Rekabet Hız kesmeden devam ediyor. Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde 10 bin 320 seçmen 7 aday var.
Ekran yüzü olan 41 yıllık Gazeteci Televizyoncu Kültür ve Turizm Bakanlığı Çalışanı aynı zamanda şehit evladı Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Selvitop Projeleri ve Yatırımcı Çevresi ile ilçe siyasetine renk kattığını iddia ediyor. 
 Daha Başkan olmadan yatırımlarına başlayan Selvitop Trabzon’un 18 İlçesinde olmayan Şalpazarılı çocuklara 110 bin tl değerinde çocuk oyun gurubu kurmuş ve tüm çocuklar bu oyun alanında oynuyor oyun sonunda çikolata ve meyve suyunu alıp evlerine gidiyorlar,

Başkan adayı Selvitop Çocukların İlgi Odağı ; 30 mahallede kapı kapı dolaşarak yürüttüğü seçim çalışmasında  ve İlçe Parti binasına gelen çocuklara imzalı futbol topu dağıtarak gönüllere girmiş, Kamuoyu araştırmalarında açık ara önde olduğunu iddia eden Selvitop için  Şalpazarı ilçemize renk kattı diyorlar. Çıtayı yükselttik Tek bir misafirhanesi olmayan ilçemizde Yol, Su, elektrik, iş istihdamı, yurt problemi otopark, konut, pazaryeri,  en önemlisi Spor müsabakası için Trabzon’un tek stadı olmayan ancak futbol takımı olan İlçesinde ki, buna benzer ulaşım gibi onlarca problem var Bunları çözeceğimize dair tüm halkımıza taahhütname dağıtmaya devam ediyoruz dedi.

Selvitop İlçenin  30 Mahallesini 2 Defa Ziyaret Etti; Şalpazarı BBP Belediye Başkan adayı Necati Selvitop İlçeye bağlı 30 mahalleyi 2 tur ziyaret ederek onlara projelerini anlatarak destek istedi. Son bir aydır her çarşamba günleri İlçe meydanında halka seslenerek proje tanıtımında bulunuyor. Şalpazarı İlçesinde hasta, yaşlı, Cenaze, düğün Dernek, Asker gecesi gibi her türlü etkinliklerde görünerek İlçe sakinlerinden kendisine destek istiyor.

BBP Başkan adayı Selvitop’un doğup büyüdüğümüz yer Şehit Babamızın kabrinin bulunduğu Köyüme İlçeme hizmet etmek için bu yola çıktım ben ve ekibim inanarak bu başarı ipini göğüsleyerek İlçemize hizmet etmek istiyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.