Trabzonlu iş insanı Osman Üçüncü Gebze'deki patlamada vefat etti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren kar beton üretim fabrikasında meydana gelen patlamada iş insanı Osman Üçüncü hayatını kaybetti.

Trabzonlu iş insanı Osman Üçüncü Gebze'deki patlamada vefat etti
61 Haber
61 Haber
19 Mart 2024 Salı 00:46

İş adamı Osman Üçüncü, patlamanın yaşandığı fabrikanın yönetim kurulu başkanı olarak biliniyordu. Olayda, Üçüncü'nün yanı sıra fabrika çalışanlarından Ahmet Bali de hayatını kaybetti.

Patlama, bugün Gebze'nin Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrika içinde meydana geldi. İlk belirlemelere göre, sanayi tüpünün patlaması sonucu iki kişi hayatını kaybetti ve altı kişi yaralandı.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayın ardından bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekiplerinin yönlendirildiği belirtildi. Yapılan incelemelerde, hayatını kaybedenlerin Osman Üçüncü ve Ahmet Bali olduğu tespit edildi.

Osman Üçüncü, Kar Grup firmalarının yönetim kurulu başkanı olarak tanınıyordu ve birçok noktada inşaat, beton ve kireç sektörlerinde faaliyet gösteriyordu. Üçüncü ve Bali'nin cansız bedenleri, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Gebze Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Patlamada yaralanan altı kişiden beşinin hastaneden taburcu olduğu, birinin ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Osman Üçüncü'nün Trabzon kökenli bir iş adamı olduğu da bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.