Araç Üzerindeki Ceset İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

Giresun'un Eynesil ilçesinde yaşanan olayla ilgili edinilen bilgilere göre, ilçenin Boztepe mahallesinde bir araç üzerinde ceset görenler telefona sarıldı.

Araç Üzerindeki Ceset İhbarı Polisi Alarma Geçirdi
02 Şubat 2024 Cuma 00:10

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, bahse konu yere intikal etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, yol kenarında park halindeki 61 HA 318 plakalı BMW marka aracın bagaj kapağında bir cismin olduğunu fark etti. Ekipler, aracın yakınından geçerken bu cismin bir ceset olabileceğini düşünerek olay yerine yaklaştı.

Yapılan incelemede, beyaz poşete sarılı ve üzerinde ketçap sıkılmış şekilde ceset süsü verilmiş olduğu tespit edildi. Poşet açıldığında ise içerisinde montlar olduğu görüldü. Plaka sorgulaması yapılan aracın Birol Aydın'a kayıtlı olduğu ve herhangi bir olumsuz durumunun olmadığı belirlenmesiyle birlikte, olayın şaka amaçlı düzenlendiği anlaşıldı.

Polis ekipleri poşeti boşaltırken, olay yerinde bulunan şakacı gençler uyarılarak bölgeden uzaklaştırıldı. Ancak daha sonra bu olayın sosyal medya hesaplarından yayınlandığı tespit edildi. Polis, bu durum üzerine gerekli incelemeleri başlatarak konuyla ilgili adli işlemleri sürdürmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.