ŞMYO’da 2'nci Geleneksel Üniforma Giyme Töreni Düzenlendi

ŞMYO’da 2'nci Geleneksel Üniforma Giyme Töreni Düzenlendi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Mart 2024 Çarşamba 21:17

Trabzon Şalpazarı’nda eğitim öğretim gören Trabzon Üniversitesine bağlı Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri bu yıl 2'ncisi düzenlenen Üniforma Giyme Töreni Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Akademik ve İdari personelin de katılımı ile öğrencilere Üniformaları takdim edildi.

Program, Aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde söylenen İstiklal Marşı ile başladı. Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dönüş Gençer'in açılış konuşmasını yaptığı programda, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Aynur Kaya tarafından deprem konulu sunum yapıldı. Ülkemizde yaşanan depremler, depremlerin bulunduğu fay hattının katmanları, bu fay hatlarının ülkemizdeki risk oluşturduğu bölgeler hakkında önemli bilgiler veren Öğr. Gör. Aynur Kaya'ya sunum sonrasında Müdürü Doç. Dr. Dönüş Gençer tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Deprem konulu sunum sonrasında Üniforma Giyme törenine geçildi. Gruplar halinde sahneye davet edilen öğrencilere üniformaları verildi. Akabinde de 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde yapılan;

2'nci Geleneksel Hortum Serme ve Toplama Yarışması, 2'nci Geleneksel Kişisel Koruyucu Donanım Kuşanma Yarışması Erkekler Grubu, 2'nci Geleneksel Kişisel Koruyucu Donanım Kuşanma Yarışması Kadınlar Grubu, 2'nci Geleneksel İtfaiye Kondisyon Parkuru Yarışması Erkekler Grubu, 2'nci Geleneksel İtfaiye Kondisyon Parkuru Yarışması Kadınlar Grubu, 2'nci Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası,

Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalya ve başarı belgeleri verildi. Ayrıca düzenlenen bütün yarışmalara katılım sağlayan, kadının gücünü gösteren, Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı 1. Sınıf öğrencisi Saliha Bakır’a Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 2'nci sınıf öğrencisi Fuat Karaoğlan  tarafından yapılan İtfaiyeci Duası ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.