Şalpazarı Anadolu Lisesinden %75 Başarı

Şalpazarı Anadolu Lisesinden %75 Başarı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
22 Eylül 2023 Cuma 20:21

Trabzon Şalpazarı Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Özdemir 2022- 2023 eğitim öğretim yılında Okullarından mezun olan 29 Öğrenciden 2023 yılı Yüksek Öğretim Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına ilişkin mezun olan öğrencilerden 21 tanesi Yurt genelindeki Üniversitelerin çeşitli bölümlerine girmeye hak kazandıklarını belirtti.

Şalpazarı Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Özdemir sözlerine şöyle devam etti: 2022-2023 eğitim öğretim yılının başından itibaren tüm öğretmenlerimizle beraber özverili bir şekilde çalıştık. Öğrencilerimiz için elimizden geleni yaptık. Destekleme ve yetiştirme kurslarını disiplinli bir şekilde yürüttük. Yaptığımız deneme sınavlarında öğrencilerimizin eksik kaldığı konuları görüp telafilerini yaptık.

Velilerimizi “Öğretmenim Rehberim Evimde Misafirim” projesiyle beraber bu sürece dahil ettik. Bunun üniversite sonuçlarına olumlu şekilde yansıdığını gördük. Öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını aldığını görmek bizleri çok mutlu etti. Aynı özveri ve azimle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Bu sonuçların öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyor, Şalpazarı Anadolu Lisesi ailesinin emeğine sağlık diyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.