Kaymakam Semih Memiş’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Semih Memiş’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
23 Eylül 2023 Cumartesi 19:28

Trabzon Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan’ın Iğdır Vali yardımcılığına atanmasıyla boşalan Kaymakamlık makamına  Bayburtlu Semih Memiş atanmıştı.

İlçemiz Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyareti; İçişleri Bakanlığının 18.09.2023 tarihinde İlçemiz Kaymakamlığına  atama onayı ile atanan Semih Memiş 22.09.2023 tarihinde Beden Eğitimi Öğretmeni eşi ile  İlçeye geldi, Şalpazarı İlçe Kaymakamlığına atatan Semih Memiş’e hoş geldin ziyaretinde bulunduk İlçe Kaymakamımı evli İngilizce bilmektedir.

Kaymakam Semih Memiş'in Özgeçmişi; 1995 yılında Bayburt Merkeze bağlı Ortaçımağıl Köyü doğumlu olan Kaymakamımız Semih Memiş ilk, orta ve lise tahsilini Bayburt'ta tamamladı.
2014-2019 yılları arasında lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.
2019 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak Bayburt Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl merkez stajı sonrası sırasıyla Diyarbakır/Ergani ve Mardin/Artuklu ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladı.

İçişleri Bakanlığı'nın 02.02.2021 tarihli atama onayı ile Kastamonu Seydiler Kaymakam Vekili olarak atanan Kaymakamımız Sayın Semih Memiş 08.02.2021 tarihi itibariyle Seydiler İlçesinde görev yapan Memiş Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan’ın Iğdır Vali yardımcısı olmasın ardından 108. Dönem kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayan 18.09.2023 tarihinde Semih Memiş atandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.