Tonya’da Ceviz ve Aronya Bahçelerinin Bakımı Yapıldı

Tonya’da Ceviz ve Aronya  Bahçelerinin Bakımı Yapıldı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
25 Eylül 2023 Pazartesi 18:39

Trabzon Tonya Belediye Başkanlığı’nın 2018 yılında ilçeye ve Büyük Liman bölgesindeki vatandaşlara ek gelir sağlamak amacıyla hazırladığı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi’nin desteğiyle uygulamaya konulan Büyükliman Bölgesi'nde Yeni bir ürün.

Tonya Belediye Başkanlığı’nın 2018 yılında ilçeye ve Büyük Liman bölgesindeki vatandaşlara ek gelir sağlamak amacıyla hazırladığı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi’nin desteğiyle uygulamaya konulan Büyükliman Bölgesi'nde Yeni Gelir Kapısı’ projesinde ikinci aşamaya geçildi.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) tarafından finanse edilen, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve Tonya Belediye Başkanlığı’nca yürütülen Büyüklimanda Yeni Bir Gelir Kapısı Projesi kapsamında daha önce dikimi yapılan ceviz ve aronya bahçelerinin bakımları Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yapılmış, ekim yapılan sahanın çok iyi durumda olduğu müdürlük yetkilileri tarafından ifade edilmiştir.


Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, “Projenin gerçekleşmesinde önemli rolü bulunan DOKAP İdaresi Başkanlığına ve proje sürecinde ve bakım sürecinde desteğini esirgemeyen Orman Bölge Müdürlüğümüze ilçemize ve kırsal kalkınmaya yaptıkları katkılardan dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. Ekonomik değeri yüksek olan alternatif ürünlerin yetiştirilmesi ve yaygınlaştırılması için benzer projeleri ve hizmetleri güzel ilçemiz ve vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haber Kaynağı;Tonyanın sözü

#

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.