BEŞİKDÜZÜ’NÜ KUCAKLAMAYA KARAR VERDİK

BEŞİKDÜZÜ’NÜ KUCAKLAMAYA KARAR VERDİK
Trabzon Haber
Trabzon Haber
22 Şubat 2024 Perşembe 20:15

Demokrat Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Ramis Uzun, DP belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Dillioğlu Tesisleri’nde düzenlenen toplantının açış konuşmasını İlçe Başkanı Hasan Kaya yaptı. Kaya konuşmasında ,”Bizler siyaseti bir kenara bıraktık. Beşikdüzü ittifakı olarak bir yola çıktık. Bu ittifakımızda mevcut Belediye Başkanımız Ramis Uzun, eski belde belediye başkanlarımız Zülküf Dilli ve Şakir Yenigün tecrübeleriyle beraber, meclis üyelerimizle beraber yola çıktık. İnşallah hayırlı olacak” dedi.

DP Belediye Başkan Adayı Ramis Uzun da konuşmasında, “Muhtarlık ve belediye başkanlığı seçimleri canınızı, malınızı, namusunuzu emanet edebileceğiniz kişilerin seçimleridir. Bu nedenle bu seçimler son derece önemli ve anlamlıdır. Daha önce belediye başkanlığı görevini yürütmüş arkadaşımız Şakir Yenigün 3 kez, Zülküf Dilli arkadaşımız 2 kez, ben de 2 kez olmak üzere halkımızın güvenine layık olduk. Bundan sonraki seçimlerde de Beşikdüzü’ne sahip çıkmak, meclis üyelerimizle birlikte Beşikdüzü’ne sahip çıkmak için Demokratik Parti’den aday oldum. Biz siyasi kimliği öne çıkararak değil, biz Beşikdüzü ittifakı oluşturduk, her siyasi eğilimden insanlarla beraber Beşikdüzü’nü kucaklamaya karar verdik. Bu anlamda güçlüyüz. Başaracağımızdan eminim. Ben, vira bismillah diyorum” dedi.

DP belediye meclis üyesi adaylarından eski belediye başkanı Şakir Yenigün yaptığı konuşmada, “Beşikdüzü’ne hizmet etme duygusu içerisinde bu ittifakı oluşturduk. Beşikdüzü’nü idare etmeye aday olan arkadaşlar, Beşikdüzü’nde aday yok mu da dışardan bu adayları getirdiler. Bizim tepkimiz dışardan gelenlere değil, bizim Beşikdüzü’nü Beşikdüzülüler’in Beşikdüzü’nden yönetmesine tepkimiz var. Biz siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak Ramis Başkanla biraraya geldik.  Kendimizi de vatandaşa emanet ettik” dedi.

DP belediye meclis üyesi adaylarından eski belediye başkanı aynı zamanda partinin seçim koordinasyon merkezi başkanı Zülküf Dilli de yaptığı konuşmada, “Seçimde Beşikdüzü’nde şuan bir demokrasi dersi veriyoruz. Ben, 1991 yılından beri Beşikdüzü’nün çimentosuyum, temelinde varım. Beşikdüzü’ndeki kurum ve kuruluşlarının yüzde altmışının altında benim imzam vardır. Sayın Ramis başkan geçen seçimde 9 bine yakın oy aldı. Bu oyların sadece 4 bin civarında  CHP’nin Beşikdüzü’nde oyu vardır. Bunun 5 bini sağ kesimden ve diğer partilerden verilmiştir. Bunu gözartı ediyorlar. Ramis Bey, Beşikdüzü’nde her kesimin adayıdır. İnşallah hep beraber Beşikdüzü’nü şaha kaldıracağız. Yakında projelerimizi açıklayacağız. Hiçbir partinin baskısı altında kalmadan vatandaşın tercih edebileceği bir liste yaptık. Diğer başkan adaylarının hizmet noktasında biraz daha pişmeleri lazım. Beşikdüzü, dışardan gelip aday olanlara prim vermeyecektir” şeklinde konuştu. Haber  <Ahmet SARAÇ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.