Başkan Adayı Selvitop’dan Başkanlığa Yürüyüş Programı

Başkan Adayı Selvitop’dan Başkanlığa Yürüyüş Programı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
22 Şubat 2024 Perşembe 20:46

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi (BBP) Şalpazarı Belediye Başkanı adayı olarak genel başkan Mustafa Destici’nin 30 Ağustos 2023 günü Şalpazarı’na gelerek açıklamıştı.

Şalpazarı BBP Belediye Başkanı Necati Selvitop tarafından İlçe merkezinde İlçe teşkilatı  belediye Meclis üyelerinin yanı sıra kalabalık halk katılımıyla Başkanlığa yürüyüş programına katılarak destek olmak için İlçeye gelen BBP Trabzon İl Başkanı Muharrem Danışmaz, Alperen Ocakları Başkanı Kaan Mumcu, BBP Şalpazarı Belediye Başkanı Necati Selvitop’un Başkanlığa yürüyoruz programına Trabzon’un İlçe belediye BBP Başkan adaylarının katılımıyla Başkan adayı Selvitop’a destek yürüyüşüne katılım sağladılar.

Şalpazarı BBP İlçe teşkilatı ve başkan adayı Necati Selvitop İle merkezine kendisine destek yürüyüşüne katılım sağlayan misafirlere ve yürüyüşe katılan İlçe halkına teşekkür etti.

Başkan Selvitop’un İlçe yürüyüşü sırasında sık sık yolu kesilerek kendisine teşekkür eden İlçe halkına da teşekkür etti. Şalpazarı BBP Başkan adayı Selvitop Şalpazarı burası bizim evimiz doğup büyüdüğümüz yer yüreğimizi ortaya koyduk burası bizim ekmek teknemiz, burası bizim yuvamız, umudunu bize bağlayan hemşerilerimize hep birlikte omuz omuza sahip çıkacağız dedi.

Şalpazarı BBP başkan adayı gün içinde toplu yürüyüş programı ve ilçe halkıyla bire bir sohbetlerin ardından belediye meclis üyesi ve teşkilat ekibiyle akşam saatlerinden geç saatlere kadar İlçeye bağlı mahallerdeki saha çalışmaları yaparak hane ziyaretlerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.