BİZE AİT OLMAYAN YERE HİZMET VERMEM

BİZE AİT OLMAYAN YERE HİZMET VERMEM
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Haziran 2024 Perşembe 07:12

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, toprağı bize ait olmayan yerler için hiç kimse bizden hizmet istemesin ve beklemesin. Sınırımın dışındaki hiçbir yere hizmet vermem dedi.

Başkan Erdem Kuzeyses gazetesine yaptığı açıklamada, “Ben muhtarların hepsine demişim. Bana yayla için gelmeyin. Yayla sorunlarınız için büyükşehire gidin. Yaylada benim ne işim var. Sisdağı bugün kimin yaylası Şalpazarı’nın.  Kürtün yaylasına gidenlerin yaylası, Gümüşhane’nin.

Diyelim ki; bu yaylalarda kato yuvarlandı, katocu öldü. Kim sorumlu? Ben. Niye? Şehir dışına çıktım. Adam mazotunu vermiş, vermemiş önemli değil.  Benim aracım oraya gitmeyecek. Ben kendi sınırlarım içinde çalışma yapacağım. Örnek veriyorum, Nefsişarlı’ya, Takazlı’ya, Vardallı’ya hizmet gitmeden, buraları yapmadan dışarıya ben hizmet veremem. Benim derdim Beşikdüzü. Önceliğim Beşikdüzü. Beşikdüzü’ne ait olmayan topraklarda niye çalışma yapayım. Yukarıda belirttiğim gibi, neden riske gireyim. Yaylaya çıkan vatandaşımız kimin toprağına gidiyorsa, hizmeti o belediyeden istesin. Sınırım içerisinde olmayan hiçbir yere hizmete gitmem. Bunun halkımız tarafından bilinmesini istiyorum”dedi. <Ahmet SARAÇ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.