Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Şalpazarı’nda 13 Mart Çarşamba Günü İftara Katılacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Şalpazarı’nda 13 Mart Çarşamba Günü İftara Katılacak; Yurdumuz genelinde 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Trabzon’a bağlı 18 İlçeden sahil bandı yükseklerinde bulunan 8 İlçeden birisi olan Şalpazarı son yıllarda 5 yılda bir yapılan seçimlerde İlçe olarak ön plana çıkmaya başladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Şalpazarı’nda 13 Mart Çarşamba Günü İftara Katılacak
Trabzon Haber
Trabzon Haber
13 Mart 2024 Çarşamba 04:59

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Şalpazarı’nda 13 Mart Çarşamba Günü İftara Katılacak; Yurdumuz genelinde 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Trabzon’a bağlı 18 İlçeden sahil bandı yükseklerinde bulunan 8 İlçeden birisi olan Şalpazarı son yıllarda 5 yılda bir yapılan seçimlerde İlçe olarak ön plana çıkmaya başladı.

 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde Şalpazarı ilçemize 2 siyasi partinin genel Başkanları gelerek Belediye Başkan adaylarına destek istemişlerdi. Şalpazarı Belediye Başkan adaylarından Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı olarak Ankara’da Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından Şalpazarı Belediye Başkan adayımız Fatih Yılmaz diye 2aralık 2023 tarihinde adaylığı açıklanmıştı. 

Şalpazarı 3. Genel başkanı ağırlayacak; Yeniden Refah Partisi Şalpazarı Belediye Başkanı  Fatih Yılmaz seçim çalışmaları için gittiği İstanbul’daki bazı dernek başkanları ve yöneticisiyle istişare toplantısında bulundu. Şalpazarı Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Fatih Yılmaz’ın İstanbul’da seçim çalışması yaptığı sırada Genel Başkanın Trabzon’a geleceği ve bazı İlçe Belediye Başkanlarıyla istişare yapacağı bunlardan birisi de Şalpazarı adayı Fatih Yılmaz bilgisini alır almaz İstanbul’daki çalışmaları yarıda keserek Şalpazarı’na dönen Fatih Yılmaz. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ında katılacağı Şalpazarı İftar programına  Başkan  adayı Yılmaz tüm İlçe halkını davet etti.

Tüm Halkımız İftarımıza Davetlidir; Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın 13 Mart 2024 Çarşamba günü Şalpazarı Cinkaya düğün salonundaki iftar programına davetli olduğunu Belediye Başkan adayı Fatih Yılmaz Haber editörümüze bildirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.