Baş Tacı Ağasarlı Kadınlara Kurukız’dan Karanfil ve Çeşitli  Hediyeler

Baş Tacı Ağasarlı Kadınlara Kurukız’dan Karanfil ve Çeşitli  Hediyeler
Trabzon Haber
Trabzon Haber
10 Mart 2024 Pazar 11:44

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız 1921 Yılından itibaren kutlanmaya başlanan 8 Mart Kadınlar günü programı  nedeniyle İlçedeki düğün salonunda toplanan kadınlara bir konuşma yaptı.

Benim İçin Sizler Değer Biçilemeyen Birer Çiçeksiniz; Başkan Kurukız o kadar program yaptım ancak bu akşam bu salonu dolduran çiçek çiçek, nakış nakış bir birinden güzel hanımlarımız bayanlarımız tarafından bu salonu dolduran siz değerli kadınlarımızın 8 Mart kadınlar günü kutlu olsun sizler Adeta bir çiçeksiniz dedi.

Kurukız bu salonu dolduran İlçemizin baş tacı kadınlarımız hepiniz hoş geldiniz. İlçemizin yetiştirdiği değerlerimizin de bu anlamlı günde burada yanımızda olduğunu görmek bizleri bir başka güzel mutlu etti.

Ben 10  Yıldır Buradayım; Biliyorsunuz ben 2014 Yılında Şalpazarı Belediye Başkanı olarak bu göreve geldim o zamandan bu zamana kadar da İlçemizin baş tacı kadınlarımız ile beraber bu anlamlı günlerde birlikte oluyoruz. Biz 2014 yılının 19 Mart’ta bir miting yapmıştık o zaman mitingimizin yarıdan fazlası kadınlarımız idi. Bu gün bu akşam yine  salonundaki kadınlarımız çoğunluğunu görüyorum buradan şunu söyleyebilirim eğer kadınlarımız, annelerimiz bu işe girmişler ise bu kadınlarımızın gönül koymuşlar ise bu kadınlarımızın  sayesinde önünde duracak hiç kimse olamazlar. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın ama öncelikle sevgi annemizin eşinin, hanım kardeşlerimizin kızlarımızın tüm bayanlarımızın kız çocuklarımızın Dünya kadınlar gününü yani 8 Mart’ı tebrik ediyoruz dedi.

Başkan Kurukız Karanfil ve Hediyeler Dağıttı Bayanlara; Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle düzenlediği Baş tacı  Ağasarlı bayanlara bir konuşma yaptı ardından günün anlam ve önemine istinaden karanfil ve çeşitli, hediyeler takdiminde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.