Akşener Şalpazarı’nı Ziyaret Etti

Akşener Şalpazarı’nı Ziyaret Etti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Mart 2024 Çarşamba 05:14

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Erkan İstanbul Milletvekili Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak,  İYİ Parti Genel İdare Kurul Başkanı Şükrü Kuleyin, Şalpazarı İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz  Belediye Başkan adayı Faruk Beldüz, ve Parti belediye meclis üye adaylarıyla partililer tarafından karşılandı.

Genel Başkan Meral Akşener  bir dizi Trabzon ziyaretleri için günü birlik gelerek döndüğü Trabzon’da ilk olarak Trabzon Havalimanından direk olarak Şalpazarı İlçesine ulaşarak burda Şalpazarı İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz ve partililerin de tarafından   çiçekle karşılandı. Akşener İlçede kısa bir esnaf turu yaparak ayrıldı.

Meral Akşener’in Şalpazarı Belediye Başkanı Faruk Beldüz’e destek olmak için geldiği Şalpazarı’nda esnaf ziyareti sırasında İYİ Parti Yöneticilerinden Ayşe Usta’nın eşi Selçuk Usta’nın iş yerine girdi.

Burada Usta kendisinin muhtar olduğunu 5. Dönem tekrara aday olduğunu söylemesi üzerine Genel Başkan Akşener ise sayın muhtarım sanda oy için çalışacağım dedi.

Akşener ile Selvitop Arasında Sıcak Diyalog; Şalpazarı’na kısa bir ziyarette bulunan Akşener Partisinin Belediye Başkan adayı Faruk Beldüz’e destek için esnaf turu sırasında Şalpazarı Büyük Birlik Partisi Belediye Başkanı Necati Selvitop İlçesini ziyaret eden Genel Başkan Akşener’e hoş geldin dedi. Selvitop ile Akşener arasında kısa geçmişe yönelik konuşmanın ardından birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.

Belediye Meclis Üyesi Usta’dan Genel Başkana Yöresel Hediye; Genel Başkan Akşener’e kısa bir süreliğine partisinin bBelediye Başkanı adayı Faruk Beldüz’e destek için geldiği Şalpazarı İlçesi esnaf ziyaretinde İYİ Parti Şalpazarı Belediye Meclis üyesi iş insanı Naci Usta genel Başkan’a Şalpazarı’nı simgeleyen yöresel hediye takdiminde bulundu.

İlçe Başkanı Yılmaz Genel Başkan’a Naci bey bizim burada altın yıldızımız geçmiş dönem Belediye Meclis üyemizdi yeni dönem de yine meclis üyesi adayımız dedi. Ardından Akşener’e  bayan vatandaşlardan yemeni hediye edildi. Akşener de bu hediye verene teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.