Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
21 Mart 2024 Perşembe 20:48

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı İlçesini ziyaret etti. Bakan Uraloğlunu Şalpazarı Cumhur İttifak adayı Refik Kurukız ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk ile  MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç İlçe sakinleri Partililer karşıladılar.

Bakan Uraloğlu Şalpazarı’nda bir konuşma yaptı ardından hızlıca hareket edilerek esnaf ziyareti yaparak burada esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Bakan Uraloğlu Şalpazarı ziyaretinde Burada değerli bir kardeşiniz var İlçenin sevilen sayılanı Buranın Belediye Başkanı yine Belediye Başkan adayımız bu sefer 2019 yılında vermiş olduğunuz oy oranın üzerinde bir oy alması için çalışmalısınız dedi. Biliyorsunuz seçime  9 günümüz kaldı. Bakan Uraloğlu İlçenin talepleri doğrultusunda hizmet edeceklerini belirtti.

Zorluoğlu’dan Şalpazarı’na Teşşekkür; Bakan Uraloğlu’nun Şalpazarı ziyareti sırasında Başkan Murat Zorluoğlu’nda bir konuşmada bulundu. Başkan Zorluoğlu Bende bundan 5 yıl önce 2019 yılında Şalpazarı’na seçim çalışması için geldiğimde bana buranın  ivedilikle halkı su sorunu olduğunu belirtiler. Bizde bu sorunu bitrime aşamasındayız Şalpazarının uzun yıllar su sıkıntısı olmayacak diye düşünüyorum dedi.

Başkan Çabuk’dan Teşekkür ; Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Refik Kurukız Bakan Uraloğlunu karşılayan AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk bir konuşma yaparak  Bakan Uraloğlu’na verdi desteklerden dolayı teşekür ett. Çabuk ayrıca bir dönem Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Murat Zorluoğlu’na da Şalpazarı İlçesine gösterdiği önceliklerin başında vatandaşların su sorununu bitirdiğini  bu konuda kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Kurukız Bakan’ı Şiirle Karşıladı; Cumhur İttifak mevcut Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Refik Kurukız anlık yazdığı şiirler ile de biliniyor Bu yazdığı şiirleri bir kitapta toplamak için biriktiriyor. Başkan Kurukız Bakan Uraloğluna ait Yurt genelinde yaptığı çalışmaları şiirlere dökerek belirtti konuşmasının öncesinden daha sonra şiirinin sonunu ‘’Bir Çığır açtı Rehber Turandı Ağasarda Bütün Yollar Asfaltlanmalı’’ diye şiirini tamamladı. Belediye Başkan adayı Refik Kurukız sayın Bakanım sizlere güveniyorum dedi. Mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Refik Kurukız daha sonra konuşmalarına devam eden Kurukız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sende Ağasarlı sayılırsın ne de olsa senin memleketinde iç kısımda Düzköy ilçemizdensin yaylamız da bir diyerek İlçeye yapılan yardımlarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra sayın Bakanım dün tarihi bir kalabalıkla büyük bir katılımlı 10 bin kişinin katıldığı bir mitingin ardından Şalpazarı İlçem beni mahcup etmedi 2000 kişiyle beraber iftarımızı açtık ardından İlçemize bağlı Kasımağzı ve Simenli mahallerimizde  AK Parti İl Başkanım Dr. Sezgin Mumcu, AK Parti İlçe Başkanım Zeki Çabuk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç ile saha çalışmalarımızı gecen geç saatlerine kadar yaptık 0 Gece 02. sıralarında programımız bitti.  Bakanımız Şalpazarı’na gelecek dediler biz de hemen buraya geldik tabi dünkü mitingde İlçem halkına bir takım sözler verdim  bunu Sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayımım Amet Metin Genç ve sayın Bakanım size güvenerek İlçem halkına bu sözleri verdim dedi.

Muhtar Şekerci Bakan Diyaloğu; Bakan Uraloğlu Şalpazarı ziyaretinde esnaf ziyareti sırasında Karayolları tarafından Şalpazarı Turalıuşağı Tonya İskenderli Bağlantı yolunun mahallesinden geçeceğini belirten ilgili mahalle muhtarı Muzaffer Şekerci sayın Bakan’a bu projenin yerini değiştirememeyiz  güzergah Cami civarı dar bir alan dedi . Ulaştırma Bakanı konuyu arkadaşlara iletiriz sayın muhtarım yardımcı olurlar dedi.

Bakan Uraloğlu Şalpazarı ziyareti ve esnaf turu sonunda İlçe merkez Camide Öğle namazını kıldı. Cami çıkışında Şalpazarı Çevre yolunun geçtiği güzergâhta incelemelerde bulundu. Başkan Kurukız Kasımağzı mahallesi sakinlerinden Genç ve 21 Yaş altı Dünya Karate Şampiyonu Buse ve Nehir  Kılıçlar’ı Bakan Uraloğluna tanıttı.  Toplu çevre yolu fotoğrafıyla İlçeden ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.