Akşener Trabzon Ziyaretinde Kesinleşen Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Akşener Trabzon Ziyaretinde Kesinleşen Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Akşener Trabzon Ziyaretinde Kesinleşen Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
08 Aralık 2023 Cuma 18:25

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti olarak bu ülkeyi yönetmeye talip olduklarını belirterek, “Kararı milletimiz verecek. Biz bir karar aldık. 9 saat konuştuk. Ne bir belediye başkanına ne Cumhuriyet Halk Partisi’ne en küçücük bir haksızlık, en küçücük bir hakaret, en küçücük bir incitici cümle, kelime, harf sarf etmeden, kendi aramızda konuştuk ve biz bu seçimlere nasıl gitmeliyiz dedik. Bu ülkede böyle bir siyasi parti yok. Bütün arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Ve ben bir tek kelime etmedim. Sadece söz verdim. Arkadaşlarım 14 kişiye ‘evet’ dedi iş birliğine, 35 kişi ‘hayır’ dedi. Sonuç itibariyle böyle bir karar çıktı. Gizli oy kullanıldı, kimse kimseye baskı yapmadı” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sabah saatlerinde havayolu ile geldiği Trabzon’da, İl Başkanlığı ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlar ile görüştü. 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda vatandaşlar ile fotoğraf çektiren Akşener daha sonra partisinin teşkilat buluşması için yürüyerek Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ne geldi. Burada horon ekibi ve meşaleler eşliğinde karşılanan Akşener, bir süre horon gösterisini izledi. Daha sonra teşkilat buluşmasına katılan Akşener, yaptığı konuşmada, CHP ile ittifak yapmama kararına ilişkin mesajlar verdi.

Akşener Trabzon Ziyaretinde Kesinleşen Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı ; Akşener’in konuşmasının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarının aday tanıtım toplantısı yapıldı. Aday tanıtımın ardından teşkilat buluşması Akşener ve genel merkez yöneticileri toplu fotoğraf vermesinin ardından sona erdi.

İYİ Parti’den Trabzon’da kesinleşen belediye başkan adayları ise şu şekilde: Muhammet Erkan (Trabzon Büyükşehir), Mustafa Bıyık (Yomra), Ayhan İşçi (Çaykara), Turan Konak (Maçka), Ayhan Pala (Ortahisar), Faruk Beldüz (Şalpazarı).

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.