Dostlarımızı Bu Mutlu Günümüzde Yanımızda Görmek İstiyoruz

Dostlarımızı Bu Mutlu Günümüzde Yanımızda Görmek İstiyoruz
Trabzon Haber
Trabzon Haber
11 Aralık 2023 Pazartesi 20:55

Trabzon Çaykara Taşkıran mahallesi sakinlerinden Ali Rıza & Güler Altınsoy çiftinin Turizmci biricik evladı Cem Berkay Altınsoy mutluluğa giden yolda iş yeri arkadaşı olan aslen Diyarbakır İline bağlı Hani ilçe sakinlerinden Ramazan & Menekşe Göğercin çiftinin biricik kızı  Gülay Göğercin aileleri tarafından alınan nikah merasimine tüm dostlarını bu mutlu günlerinde yanlarında görmek işitiyorlar.

Altınsoy ve Gögercin Aileleri mutluluk paylaştıkça çoğalır. Mutluluğumuzu gönüllerinde hisseden tüm gönül dostlarımıza minnet duygularımızı iletiyor.

Genç çiftlerin nikah merasimleri 16 Aralık 2023 Cumartesi günü Saat 17.00 da Trabzon Varlıbaş Alışveriş Merkezi Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleşecektir. Ortahisar/TRABZON

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.