Altınsoy Ara Vermeden 4. Defa Başkan Seçildi

Altınsoy Ara Vermeden 4. Defa Başkan Seçildi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
23 Ağustos 2023 Çarşamba 21:32

Millet Partisi Çaykara İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Başkan Altınsoy 4. kez Başkanlığa seçildi.İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından kongre gündemleri okundu. Yapılan seçimle Ali Rıza Altınsoy ilçe Başkanlığına tekrar seçildi.

Trabzon İl Başkanı Yahya Demeli, kısa bir konuşma ardından tek liste halinde seçime geçildi. 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü Çaykara’da gerçekleşen olağan kongrede Millet Partisi Trabzon İl Başkanı Yahya Demeli, MKYK üyesi Süleyman Ersen, Of İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Millet Partililer ve seçmenler katıldı.

Millet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Altınsoy, yaptığı konuşmada, “Millet Partisi, siyasette samimiyeti ve dürüstlüğü savunmaktadır. Millet Partisi, gelişmenin önünü açan, ilmi, hikmeti, adaleti, ahlakı kılavuz edinen yegâne Partidir. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlı olmasını temenni eder, yeni seçilecek yönetime de başarılar dilerim.” dedi.

Konuşmalar ardından tek liste halinde seçime gidildi, yapılan seçim sonucunda tekrar Çaykara Millet Partisi ilçe Başkanlığa Ali Rıza Altınsoy getirildi. Seçim sonucu kısa bir teşekkür konuşmasının ardından, tebrikleri kabul etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.