Beşikdüzüspor, Trabzon 2. Amatör A Grubu'nda zaferle taçlandı!

Beşikdüzüspor, büyük bir performans sergileyerek Trabzon 2. Amatör A Grubu'nda şampiyonluğa ulaştı. 

Beşikdüzüspor, Trabzon 2. Amatör A Grubu'nda zaferle taçlandı!
61 Haber
61 Haber
15 Şubat 2024 Perşembe 18:49

Heyecan dolu bir son hafta mücadelesinde, Beşikdüzü İlçe Stadı'nda konuk ettiği Çaykaraspor'u etkili oyunuyla 5-0 mağlup ederek bu başarıya ulaştı.

Beşikdüzüspor'un galibiyetinde başrolü oynayan oyuncular Ahmet Deniz Aşık (3 gol), Mehmet Kahyaoğlu ve Muhammed Dilli oldu. Bu önemli galibiyetle birlikte, mavi beyazlı ekip sezonu lider tamamlayarak bir üst lige, yani 1. Amatör kümeye yükseldi.

Şampiyonluk sonrası yapılan açıklamada, Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy, "Bugün bizim büyük günümüz. Beşikdüzü şampiyon! Bu zaferde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Bu başarı, küçük ailemizi büyüterek elde edildi. Şimdi daha büyük bir aileyiz ve bu birliktelik sonsuza kadar sürecek. Bu mutluluğu tüm Beşikdüzü halkıyla paylaşıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.