Seher Komutandan Anadolu Şapkaya Ziyaret

Seher Komutandan Anadolu Şapkaya Ziyaret
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Şubat 2024 Pazartesi 14:22

Trabzon Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Seher Serin İlçeden 40 Ülkeye ihracat yapan Anadolu Şapkayı ziyaret etti.

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Dorukkiriş mahallesi sakinlerinden genç girişimci genç iş insanı 1980 doğumlu 44 yaşında evli 2 evlat babası İstanbul da faaliyet gösteren Anadolu Şapka atölyesini Şalpazarı’na taşıdı.

Genç İş İnsanı Özdemir’in Memleket Sevdası ;  Genç işadamı Ömer Özdemir, doğup büyüdüğü yere 2017 yılı Nisan ayı içerisinde Şalpazarı istihdam ettiği Şapka atölyesi açarak adeta İlçenin can suyu oldu. Bu yıllar arasında inişli çıkışlı zamanlar diliminde bazı sıkıntılar, bazı ekonomik kriz sıkıntıların yaşandı ancak Şalpazarı İlçemizin ilk dumansız ekmek kapısı istihdam üreten evlerde huzurun sağlanmasına öncülük eden işletme sahibi artık ‘’Türkiye’nin Şapkası Anadolu Şapka’’ var diye gönül rahatlığı ile bunu söyleyebiliriz dedi.

Şalpazarı’ndan 40 Ülkeye İhracat Yapan Anadolu Şapka Yılda 5 Milyon Şapka Dikiyor; Kısa zamanda bu istikrarlı çalışması meyvelerini vermeye başladı önce ‘’Genel hizmet, Çevik Kuvvet, ve koruma hizmetleri sınıfı dahil 5 birimin kıyafetlerinde değişiklik yapılan emniyet teşkilatı personelinin şapkalarının 7 yıldır ilk günkü kaliteyle dikerek titiz bir çalışmayla ürünleri zamanında teslim ederek bu zor zamanlardaki güveni kazanmayı bildi.

Anadolu Şapka olarak 70’in üzerinde personel  var bunlardan 61 tanesi bayan olarak çalışıyorlar.

Seher Komutandan Anadolu Şapkaya Ziyaret; Şalpazarı İlçesinde faaliyet gösteren Türki’nin en büyük Şapka üretim atölyesi sahibi genç girişimci Ömer Özdemir Nisan  2017 yılından beri Şalpazarı’ndan 40 ülkeye üretim yaparak evlerde huzurun kaynamasına önderlik yapıyor. Şalpazarı İlçe komutanı olarak geçtiğimiz yılsonu atanan kadın Teğmen Seher Serin’de üretim yapan atölyede incelemelerde bulundu. İşletme sahibi Özdemir İlçe Komutanı Teğmen Seher Serin’in ziyaretinden dolayı kendisine anı olarak özel tasarımlı bir şapka yapacağını haber editörümüz ile paylaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.